Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vika na vuka a lisice meso jedu.
Na Ursusa vika kako iskace menjac kad ono i kod IMT iskace menjac.
Ma to je niš moj susjed na ursusu 360 ima španer za brze brzine da ne iskače e to je smrt da ode španer čuda bi bilo.
Ispravan mjenjač ne iskače osim iz 4 iako meni nije iz 4 iskočio ali ju ni ne koristim nekad u brdo samo.
A da svašta čovjek vidi i njemu je to normalno ne bih sjeo u takav stroj da plate da izginem .
Nemarnost strojevi koji iskaču iz brzina su najgori strojevi.
Na pločici ispod volana ima broj traktora koji je sastavljen od devet brojeva čije je značenjervi broj godina izrade;drugi i treći proizvođač i ostali šest reddni broj proizvoda od dana početka proizvodnje.Da li neko zna kako se dolazi do godine proizvodnje na osnovu broja na odlivcima ili na osnovu broja motora.
Traktor je imt 539
Je li traktor jos u garanciji?Eti i moj fergo 539 počeo iskakat iz 3 brze a ima samo 180 sati.Kad idem niz obalu iskoči pod opterećenjem a dovoljno je samo malo da oslonem ruku na ručicu i ne iskoči.Majstor mi spominje neku oprugu i kuglicu,navodno je opruga slaba tako da u četvrtak slijedi operacija.