Bubu
Član
Na tom traktoru je bio grajfer Riko, nemojte praviti dramaturgiju od toga. Ista varijanta kao moj 567. I kod mene je brzi kardan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mislis o ovom https://www.kupujemprodajem.com/Imt-567-fabricko-stanje-20869851-oglas.htm?filter_id= ajde kocnice mogu da se srede ali ostalo potrosnja,menjaci, ovaj je sa 5 brzina da nisu skloni ispadanju iz brzina.
meni je 560 3 brzine iskocio iz prve direktne a koliko sam cuo svi IMT sa 5 brzina iskacu iz 4 jer je plitka.
Samo zamenom kocione obloge.Jer su ili izgorele tj otvrdnule ili su od samog starta napravljene od loseg materijala,sto je po meni izvesnije.Vidim gore pisalo se o kocnicama ja imam problem da skripe strasno koce u mestu ali skripe cuje se na kilometar.Kako da resim taj problem?
Da se i ja nadovezem vide se brezoni od kabine nijedan nije isti, trube skidane na desnoj se bas vidi silikon.
Puko mi prednji rukavac na 533otkinuo se skroz i zabo u blato ,Da li je potrebno da se zamene obadva rukavca nova i da li se biksne kupuju ili se prave ,Hvala unapred
Sta vi radite sa tim traktorima kad vam iskacu iz brzina? Vukao sam razne terete i razne prikljucke sa Sedmicama i to mi se nije desavalo..
Sta vi radite sa tim traktorima kad vam iskacu iz brzina? Vukao sam razne terete i razne prikljucke sa Sedmicama i to mi se nije desavalo..
Puko mi prednji rukavac na 533otkinuo se skroz i zabo u blato ,Da li je potrebno da se zamene obadva rukavca nova i da li se biksne kupuju ili se prave ,Hvala unapred
Imam 560 ''82g 4900rh, i nista na njemu nije kao na ovom sa oglasa, bukvalno je nov za ovaj pomenuti. Uspio sam mu polomiti hid. pumpu,mijenjan je semering na bocnom reduktoru, ac pumpa, lamela vucna, vodena pumpa i to je to. A ove intervencije, tipa raskopavanja mjenjaca,diferencijala motora, to i nije uopste mala intervencija ako traktor stvarno ima 1000rh. Brezoni da pucaju na trubama od vibracija, ma dajte ljudi to nema ni u crtanom filmu nisu to ovi danasnji ''svileni'' traktori. To moze zveknuti ako su matice popustile, pa je truba ''zvakala''. Ili da se truba sa svom svojom tezinom okrece kao npr sjecka ili dob, a pri dome je u ozbiljnom debalansu, ovo je ipak statican dio pricvrscen sa podosta srafova.
Da napomenem da traktor sluzi samo za plug (imt 757), sjetvospremac (majevica 2,9) i Leskovacku tanjiracu 24 diska, i nesto malo transporta.
Baš se naradio ako je za 25 godina napravio 750 sati.Nečiji toliko napravi za godinu dana.
Pomislio sam da pricas o brezonima koji drze trubu pricvrscenu za kuciste diferencijala, a ne o srafovima koji drze kabinu za trubu.Brezoni pucaju na kabinama koje nemaju prednji nosac (fabricki) brezoni na mom traktoru su pucali kad je bio nov. Posle toga ih je napravio neki bravar I sluzili su sve dok ih nisam isekao brusilicom kad sam farbao traktor. Stavio sam nove ali su mi zadnji ponovo pucali. Posle toga sam nabavio ove koje sada imam I za sada stoje. Trube se skidaju I kad se rade kocnice tako da ne mora da znaci da je bio neki velik kvar. Moj 560 ima 11 000+ radnih sati I do sada sam tri puta radio desni bocni reduktor, jednom levi, jednom rasturao menjac I jednom uradjena generalna motora pre 2-3 godine, tada je I kompletno izremontovan trap. Naravno I bilo je bezbroj sitnih intervencija... Ako se ne varam promenio je tri para guma. I slobodno mogu raci da je u mnogo boljem stanju nego neki koji nisu napravili ni trecinu sati koliko on.Kad bi kupovao traktor gledao bih sta je sve ispravno, a nesta je sve radjeno na njemu. Jer normalno je da je neko promenio gume posle 30 godine, jer bi u medjuvremenu ispucale od stajanja I u supi da su stajale. Nije bitno koliko je masina radila, nego kako je odrzavana.