IMT

Kocnice imam,mehanicke,prepravljeno,a dubina oranja je bila oko 25cm,to je standard za moj brdski kraj,a rakovice su orale talasasto od 5 do 30cm.

- - - - - - - - - -

Napomena,gume na 560 su 16-ke,a komsija na 560 ima 14-ke i kad sam gledao njegovo oranje zapazio sam da se dosta muci.Valjda ima neke razlike,da ga jeb..m...

- - - - - - - - - -

Ko je izmislio onaj hidraulik trebalo bi ga slaviti,a svaka pohvala i za blokadu na 560,bas sam probao,ma odmor za nogu,samo stisnem i gas,ona drzi,mehanizam za oskara,moram ga nabaviti da ugradim na 540.

Cuo sam za neki odlicno snabdeven otpad za traktore i te poljo masine u Crkvice kod Bojnika.Trebao bi da idem sa drugom za nek tegove da vidimo tamo ako jos uvek radi.Da li ima neki u LE?

Cuo sam za neki odlicno snabdeven otpad za traktore i te poljo masine u Crkvice kod Bojnika.Trebao bi da idem sa drugom za nek tegove da vidimo tamo ako jos uvek radi.Da li ima neki u LE?

OBAVEZNO da mi javis kako je snabdeven, to je kazu jedini ovde na jugu i ja hocu da odem do njega, saznao sam neki dan da je okolina Bojnika, hvala na info da je Crkvica.

Ja cu se prosetati do istog sledece nedelje. U Leskovcu nema, raspitivao sam se i tako nesto kod nas nema. Kolega mi bas juce pricao da je isao pre 20god u neko selo kod Bojnika, ali zaboravio ime. Ljudi ovde idu logikom, da je uvek moguce popraviti i prodati ako im bas ne treba traktor, nego da ide na otpad po kilo :D

Verovatno ces ti prvi da odes jer mi idemo jos od pred novu godinu i nikako da odemo.Jel ima dole kod tebe negde prednje glavcine,felne i gume od Tamica da se nadju polovne?Znam da ih masovno koristite,a meni bi trebalo za sumsku prikolicu.

Imas neke manje i jedan bas veliki otpad gde ima sve i svasta, kad se resis cimni me na tel 064-2738323 (sms jer kad sam na poslu ne javljam se, ili ako sam u nekloj guyvine stignem da se javim) i objasnicu ti gde se nalaze.

Ja sam neke felne od tamica sa gumama prodao pre godinu dve na oglasima, jer su mi smetale u garazi ...

imt

2q3abm8.jpg
Pitanje za vlasnike koji su ugradili ovo jel moze da nosi 900kg a da mu je isklucena hidraulika ,mislim na transport ocu nesto slicno na 542 da ugradim.

I meni treba nešto na IMT 542 zbog prskalice od 660 litara. Samo, ja bih pre ugradio spoljnu hidrauliku nego sto bih pravio ove lance. Dovoljni bi bili cilindri od upravljača nekog Belorusa, a oni kostaju manje od 100eura po komadu.

Ma komplikovana je spoljna za 542,nose ljudi i bez ovog al ja bi za svaki slucaj,isto prskalica je u pitanju,samo bi malo drugacije odradio ,,na skidanje,, posto mi je fabricka poteznica,..

577 glava nije ista kao originalna.Samo pogledaj da li klavijatura naleže kako treba jer u suprotnom pukne.

A ima svega baš gledamo opruge kao da su mala deca radila.
Otišo opet dihtung, a i glava ventili na staroj ne drže.
Pa reko nova nekako najeftinija budem javio .
Ako nebude nalijegala onda neznam.
Danas misliš staviš novo a ono novo gore nego staro.

Poslednja izmena:
Glava složena na 533 za sad se ne čini loše .
Oštriji je na gasu , bolje pali, stavljeni su stari osigurači federi ostali novi ventili samo.
Pa budemo vidili vrijeme ce pokazat kakva je nova glava.

danas sam iso u oranje i javio mi se sledeci problem. gdje tvrda zemlja hidraulika mi sama od sebe digne plug na dubinu od 5cm. nesto se kontam na balansnu oprugu da pogledam. ako je imo ko sta slicno neka pise.

Kako je lepo izražavati se kroz pesmu. Svaka čast kolega :osmeh:

Ove gume služe radi amortizacije, da ne udara metal na metal? Da nisi krenuo u setvospremanje?

Nazad
Vrh