Tomić Toma
Član
Verovatno je top od kamiona a njima je radni pritisak od 6-8bar. Uostalom, ako je veci pritisak, kocenje je jace
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod mene rislag radi na 8 bara. konstantno drzi pritisak i fukce. nema opadanja. prvi put cujem da je 5 bara normalno.Kamionskom rišlangu nemože da se spusti pritisak ispod 6,3 bara, to je za traktor mnogo, obično ide na 5, bezveze troši snagu traktora. A traktorskom možeš podići pritisak na 8 bara, zavrtanjem onog šafa na vrhu ventila. Razlika je samo u jačini opruge, tako da kamionskom se odseče jedan krug i onda može da bude traktorski.
Probaj ga očisti, možda je zapekao od ulja.
Ako nema rezultata, nadjes na otpadu rislag od kamiona i ugradis umesto tog.Što se tiče ventila,kompresor radi normalno,duva dobro,na manometru pratim pritisak i došao je na 8 bara,a kijavac i dalje ne reaguje,takođe ni priključak za crevo.Šaraf na vrhu ventila sam otpustio maksimalno i trebalo bi da odreaguje na 8 sigurno.Dalje nisam hteo da ostavim kompresor da radi da nebi negde drugde izbio vazduh.Danas sam sve kompletno rastavio da vidim da nije negde nešto začepljeno.naprskao WD-om,sutra ću malo da izduvam kompresorom pa da vidim da li ima rezultata.
Pa svi su fabrički podešeni na 5 bara.prvi put cujem da je 5 bara normalno.
Nabavio sam razvodnik nekog viljuskara, pa hocu da ga montiram na 560... Razvodnik ima 3 rucice, a ima mesto i za 4...
Sta mi je sve potrebno da bih ga povezao, i kako da ga povezem, trebaju mi 2 rucice...?