Danas se oralo,2 hektara,bar sam probao 560 u kombinaciji 2x13coli.
Ovako,bilo je tu svega,dogovorimo se drugar,burazer i ja da uradimo tu njivu,brdo je veliko,suncana strana sveta ali zemlja full sabijena.Drugar sa Rakovicom 65S i 2x12 IMT756,Burazer sa Rakovicom 60 i 2x12 Leopard i moja malenkost sa 560 i frankestaj plug 2x13coli.
Mogu vam reci da me 560 iznenadio,Kralj je u oranju,pojeo sam rakovice za rucak,ja uzbrdo i nizbrdo bez blokade 1.direktna i samo gas,a ovi dvojica se mucili kao gresnici s dusom,nizbrdo 3 spora sa blokadom a uzbrdo Rakovica 60 nemoze,samo u nebo hoce pa je burazer orao samo nizbrdo,a drugar uzbrdo 3.sporom malo orao i odustao,zapalio traktor,ona ima snage ali u ovako tvrom samo se muci,plug ili gore ili dole.Obadva imaju rakovice jako dugo i znam da znaju da oru.
Kad smo zavrsili ja uzorao oko 65% njive a ovi samo 35%.
Drugar na hiljadu stepeni kad je video kako se IMT igra s oranjem.Kad smo seli da veceramo uleteli smo u neku diskusiju o oranju i drugar koji me zajebavao da sam kupio sranj...od traktora ustao i rekao "Nadam se da si sad srecan"bas se uvredio.Ali sta da radimo tako jeste IMT je KRALJ u oranju!!
Sto je najgora obadva imaju nove Kultor gume a ja polovne sa 40% sare.