IMT

Koliko kosta ovaj deo gde se uljni filter navrce
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Milojevic netreba verovatno da smice ceo plug na osovini nego na rucici zakrene plug .Treba prdnja daska da ide ka oranom delu a zadnja malo ka neoranom delu. Netreba tu mnogo a dosta znaci. U jednom trenutku na snimku se vidi da ga bas zabacuje poprecke.Moraju se osnovne stvari podesavanja znati i onda primeniti i posle miran.Moze biti cak i do pluga da je negde zeznut [ukrivljen] jer i sam imam jedan takav koji pokusavam srediti vidi se najbolje oko polovine snimka da nije ni na toplingu dobar i previse zabrazdjen.Govorim o drugom snimku ovog 560 sa kabinom.Treba da skrati na toplingu prilicno i zabrazdi malo plug. Na 2,40 min se najbolje vidi

Poslednja izmena:
Ne znam gde da postavim ovo pitanje ali pošto je deo od IMT traktora ,postaviću ovde.Naime imam ovaj ventil koji očigledno ne funkcioniše.Kompresor radi i gura vazduh u sistem ali niti izbacuje na kijavac ,a i na ovom mestu gde se kači crevo nemam nikakvog pritiska.Da li možda neko ima šemu ovog ventila ili je nekad rastavljao ,pa da pogledam možda nešto unutra nedostaje.

2r4j04m.jpg

kolika je cjena kabine orašje za imt 539, nova me zanima, i gdje se može kupiti????

@markokurjega Kolega dali si probao dali duva vazduh na cevci koja ide od kompresora do rišventila ili probaj ovako skini cev na samom kompresoru i pokusaj da prstom zacepiš izlaz vazduhu iz kompresor da vidiš koliko ima snage kompresor hoce da oni ventili na klavi kompresora nahvataju garez i nemože da postigne pritisak. i na ovom delu gde izbacuje vazduh skine seger osigurac imaš tu sito koje hoce da zapuši i klipcic sa gumicama ocisti sve i podmaži sa malo grafitno msšgu koliko da lakse klize gumice.a kako je radio pre negoli si primetio problem

Ne znam gde da postavim ovo pitanje ali pošto je deo od IMT traktora ,postaviću ovde.Naime imam ovaj ventil koji očigledno ne funkcioniše.Kompresor radi i gura vazduh u sistem ali niti izbacuje na kijavac ,a i na ovom mestu gde se kači crevo nemam nikakvog pritiska.Da li možda neko ima šemu ovog ventila ili je nekad rastavljao ,pa da pogledam možda nešto unutra nedostaje.

2r4j04m.jpg
kod mene ima neka matica sa rupicama pa na nju ispusta vazduh da neide u bocu

Izvinjam Bubu ! Imam imt 560 , moze tako pojacati kao tebe ? Motor od tamica 80 ?, posto je u ispravnom stanju , 300-400 evra ? Hvala

Mozes raditi sta god hoces. Sa 300-400 evra krenes u avanturu ali obicno se avantura zavrsi na dvostrukom ili trostrukom iznosu ako hoces da sve bude kako treba. U slucaju da zelis da pravis je i fabrika pravila onda ti uz motor od Tama trebaju karter, kolevka i zamajac od 577 koji skupa kostaju 250-300 evra. Na razvod od 80-ke ne mozes da zavrnes fabricku pumpu volana od 577 pa onda treba da skidas deklu da je nosis na obradu ako zelis da zadrzis deklu a da uklopis pumpu od 577. Ima svasta da se radi..

Kamionskom rišlangu nemože da se spusti pritisak ispod 6,3 bara, to je za traktor mnogo, obično ide na 5, bezveze troši snagu traktora. A traktorskom možeš podići pritisak na 8 bara, zavrtanjem onog šafa na vrhu ventila. Razlika je samo u jačini opruge, tako da kamionskom se odseče jedan krug i onda može da bude traktorski.
Probaj ga očisti, možda je zapekao od ulja.

Nazad
Vrh