alen1972
Član
Mirko obrisi poruke puno ti je sanduceVideo sam vec ova dva snimka,to nije brdo,za mene je to ravnica,na ovom drugom snimku ovaj 560 umire,isto tako i na istu dubinu orem s istim plugom sa 540 samo sa duplo manje goriva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mirko obrisi poruke puno ti je sanduceVideo sam vec ova dva snimka,to nije brdo,za mene je to ravnica,na ovom drugom snimku ovaj 560 umire,isto tako i na istu dubinu orem s istim plugom sa 540 samo sa duplo manje goriva
A kosa vuca ga jebe samo tako. prednja daska prilicno vise hvata od zadnje koliko vidim. Ako ovako ore 10 ha nece desne prednje gume biti uopste.samo felga se ostati
Koliko kosta ovaj deo gde se uljni filter navrce[/URL][/IMG]
Izvinjam Bubu ! Imam imt 560 , moze tako pojacati kao tebe ? Motor od tamica 80 ?, posto je u ispravnom stanju , 300-400 evra ? HvalaKonacno sam se latio posla da 567 pojacam na 577
kod mene ima neka matica sa rupicama pa na nju ispusta vazduh da neide u bocuNe znam gde da postavim ovo pitanje ali pošto je deo od IMT traktora ,postaviću ovde.Naime imam ovaj ventil koji očigledno ne funkcioniše.Kompresor radi i gura vazduh u sistem ali niti izbacuje na kijavac ,a i na ovom mestu gde se kači crevo nemam nikakvog pritiska.Da li možda neko ima šemu ovog ventila ili je nekad rastavljao ,pa da pogledam možda nešto unutra nedostaje.
Izvinjam Bubu ! Imam imt 560 , moze tako pojacati kao tebe ? Motor od tamica 80 ?, posto je u ispravnom stanju , 300-400 evra ? Hvala