IMT

Imt 539 mi sad ima 175 r/h i trebam mu ulje u diferencijalu mijenjati a ono je kao novo.Jedni mi kažu da samo procijedim isto i vratim a ja sam za mijenjanje.šta da radim jbg jeftinije mi je da ga procijedim ali ne znam koliko je to pametno.Svavjet molim.

Ako ne mislis mijenjati, najbolje ti je da ispustis ulje u veci kanister, ostavis ga par dana da se slegne spena i ostala prljavstina na dno kanistera, pa ga pretocis u drugi kanister pomocu nekog crijeva ili manje pumpe. Samo da se taj kanister ne pomijera i da spena ostane na dnu kanistera.

pozdrav svima,neznam je li pravo mjesto,ali nasao sam vitlo za traktor imt 539 odnos mu je 1-15,pise na njega 40000 djula,ima na sebe menjac ,ima 75m sajle f12,cijena je 450e,ja imam pitomu sumu maximum precnika do 70cm,u koji moze biti najvise 5m drva,pa me interesuje vase misljenje da li bi mene ovo bilo dovoljno

@milana 87 jas pred dve nedeli menuvav lager na zadno trkalo obavezno napuni go so mast bidejki ne se podmackuva od diferencijalot i promeni semerinzi.

fala vam i vama

menjao bi lagere zato kad vozim lupa na preglabice.al ce treba tu nesto da se obradi rece mi otac cizme se obracuju jel to tacno/??

Nista se tu ne obradjuje, ali lezaj ne lupa, prvo zuji ili bruji.To kod tebe treba smanjiti luft izbacivanjem onih velikih podloski.Imas na prethodnoj strani kako se mijenja lezaj, Lisnik objasnio u dlaku, al' gadno pogledati malo unazad.

Neznam šta da ti kažem.To vitlo kada je pod teretom nemožeš da iskopčaš da otpustiš sajlu.Moraš da paziš da ne privučeš skroz uz traktor ili ram,ako se to desi samo sečenje sajle.Dosta je sporo-jako sa dobrom daskom može da radi lepo.E sad ovaj ram što ima neznam koliko je jak ne vidi se na slikama.Ja bih raduje da sam na tvom mestu kupio običan čekrk pa kad završiš poso prodaš ako ti ne treba,sa ovim odtaješ doživotno to se teško prodaje.Ili kupuje se samo jednom.Nije neka cena ali nije ni neka roba.Sve u svemu ništa naročito.meni se u suštini ne sviđa taj ram na kome je to vitlo ,eto to je to.

Nazad
Vrh