IMT

Kod nas ima jedan imt136 i stalno mu nesto fali. Dve pumpe hidraulike su menjane ,prednja vuca radjena , menjac isto .Nikad nesastavi sezonu da ostane u radnom stanju a bar ga ovaj cuva .Previse mekan po meni je uradjen za tu snagu a ni imt 5100-106 nije mnogo bolji. Prema tome ili da ga milkis ili bez od njih. Nikog nisam cuo da se bas pohvalio. Na ovom 5136 je sve ovo radjeno samo za zadnje 3 godine sto ja znam a vlasnik zna najbolje sta je sve promenuo jer svi taje kad se nesto pokvari

Ako mislis na 5135, voleo bih da znam gde si ih video u oglasu? Pratim oglase na internetu stalno, manje-vise iz radoznalosti i nisam jos video 5135. Bilo je par komada 5136 2000 i neko godiste i to je sve. Ostali su svi redovni 106 i 136.

Ako mislis na 5135, voleo bih da znam gde si ih video u oglasu? Pratim oglase na internetu stalno, manje-vise iz radoznalosti i nisam jos video 5135. Bilo je par komada 5136 2000 i neko godiste i to je sve. Ostali su svi redovni 106 i 136.
Sada vidim da ih nema ali ranije dok sam trazio traktor da kupim sam siguran da sam vido u oglasima 2 komada 5135 u razlicitom periodu.Doduse ja vec neko vreme ne pratim oglase.Sad vidim ima ovaj.Ali ne znam sta je ovo 5136 ili 5135?
http://www.polovniautomobili.com/poljoprivredne-masine/4064075/imt-5136
Malo mi je cudno da ima ovakvu masku i ovu kontrolnu tablu za to godiste.A i motor Perkins.

Ima kod mene u okolini 5136 sa 80 radnih sati. Covek u instranstvu, ali nece da ga proda.

Nije cudno, stavljali su svasta. Svojevremeno sam ja kacio slike 5106 slicnog godista sa drugacijom maskom i hidraulicnim kvacilom. Ovaj 5135 je isti kao poslednji modeli 5136, nista spektakularno. Motor je Perkins 1006.6T

Dal je moguce?Pa zasto ga je kupovao?

- - - - - - - - - -

Nije cudno, stavljali su svasta. Svojevremeno sam ja kacio slike 5106 slicnog godista sa drugacijom maskom i hidraulicnim kvacilom. Ovaj 5135 je isti kao poslednji modeli 5136, nista spektakularno. Motor je Perkins 1006.6T
Dobro ali jel to 5135 ili 5136???

e tako sam ja gore kupio torpeda sa 470 sata vlasnik u austriju .imala do skoro nova rakovica sa 300 sata 5000.samo po negotin moz da nadje tako nesto jer svi su preko nerade sa to.i sta ce gi.jedino mi .'

bacamo pare u zemlju pa gi trazimo sa matiku. malo smesno al istina.
kad ja trebam da imam 40 god i da osedim i tek tad da steknem je s ti to nije to to.

@ Vojkanvrelo Nije mogao da podigne novac sa stare devizne stednje i kupio nov IMT 5136. Moram na leto da nadjem tog coveka, mada sam cuo da nece da ga proda.

Kad mi je serviser iz IMT-a radio redovne servise na traktoru bas smo razgovarali o IMT 5136 i cuvenom problemu sa menjacima i konusno tanjirastim zupcanicima. Kako on rece da su u 5136 od 97 godine pa na gore ubacivani neki " i 9 " rasterecivac (tako ga je on nazvao) koji je sluzio da rastereti konusno tanjiraste i sam menjac. Ako sam ga dobro razumeo to je bio neki pod sklop od 2-3 zupcanika i po njegovim recima na tim serijama nikad nisu stradali konusno tanjirasti zupcanici.

Da li neko zna koliko kosta nov imt 5136? I da li se proizvodi?
mislim da bi to kupio samo zaljubljenik u IMT. Mada se meni jako svidja onaj gore 5135, zvao sam ga jednom kada sam imao nesto viska para, ali mi je trazio mislim 18000e, nisam siguran....

Ma kakav 5136, oni ne mogu da sklope ni 539. Pitanje je dana kad ce reci nema vise IMT-a.

Nazad
Vrh