Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ispadne da on ima 65ks ??
Pogledaj malo bolje u trubi ima metalni semening i on nedozvoljava dolazak ulja iz menjaca da nije njega ulje bi curilo napolje na podloskama za stelovanje zazora.Nije odvojen od ulja semering je na spoljnoj tacki otkud tocka a iznutra je lager otvoren prema trubi.
Donese mi drugar poluosovinu od 539 da mu zagrejem onu biksnu ispred lagera...stavimo nov lager i biksnu,on mene lepo pita jel treba da to podmazemo pre ugradnje,ja njemu ma nikako jer se on garant kupa od ulja u menjacu,poslusao me covek,ali ponovo dolazi za nekih 15-estak dana sa poluosovinom u rukama i ja gledam i cudim se kako je lager suv kao barut i raznizao se pa cak kako zaribavao ostetio i kuciste,ma haos napravilo i ja sad dan danas ne znam da li on to nije imao dovoljno ulja u menjacu pa nije zbog toga doprlo do nivoa poluosovina ili se on mora bar pri ugradnji namazati mascu.
da,mi smo sa njim imali problema,isto se manifestovalo kao kod tebe
Kad se traktor nagne ima ga ....Bilo bi malo previse da ulje dopire do tog lagera. Pogledaj merac za ulje u menjacu i bice ti jasno dokle je ulje..
Dali otkako ke go stavis noviot lager ja vrakas staratA piksna