Dali si obicne ili one sa metalnim prstenom i gde si ih kupio imali ih u našoj okoliniJa sam sad ugradio u IMT533 pa videcemo na dalje.Nisu losi na izgled.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali si obicne ili one sa metalnim prstenom i gde si ih kupio imali ih u našoj okoliniJa sam sad ugradio u IMT533 pa videcemo na dalje.Nisu losi na izgled.
Rasturio sam da zamenim kocnice na 558 pa trebam da zamenim sve semeringe a u ponudi jusela ima ovih dalmik i nekih drugih pa da priupitam jer ima svakakvih u ponudi pa ipak reko da pitam možda je ko imao da ih je ugrađivao da znam šta da kupujemJa se tu nesto posebno ne razumem.Vise semeringa je bilo od njih.Ti verovatno mislis na polumesec i on je kompletan,sa metalom.Kupio sam u Agrogasu.Mislim da ih u Nisu nema.
Nije problem cena baš toliko veci je problem kvalitetMislim da je najbolje kupiti silikonski. Trebalo bi da ih pravi Inis Nis. Ja sam kupio silikonski (Inis) i obocan gumeni za DMB motor. Ovaj silikonski je mnogo bolje uradjen od ovog gumenog, meksi je i elasticniji ali je vise nego duplo skuplji.
Isto kao 5136 trebo bi imat i mjenjač sastrane ali se niš ne vidi na slikama
Zvao sam jednog 2000. godiste i on je takodje radjen.Siguran sam da ima gomila 577 koji nisu radjeni sa s44 motorom.I opet mi se cini da perkins,barem ovak koji je kod nas u ponudi n ije nimalo bolji od rakovice.Sumnjam da ima tih 580 sto sam ja zvao da imaju 20.000 radnih sati.Dosta lepo svi izgledaju a prva je boja.Nigde nista krivljeno ni vareno a motor radjen.Pre bih rekao da imaju samo nekoliko hiljada.Ja nisam strucnjak ali ipak tako mislim.Ti ne mislis da je taj svaki 580 pravio izmedju 500 i 1000 sati godisnje a svaki koji je radjen ima 20 godina? Malo li je?