IMT

ja sam bio u kobatovcima u novembru bio je jedan 577DV na stanju i mislim da mi je receno 48000maraka da kosta,ali mislim da je proizvodnja bila 2013god,i ako odes u kobatovce samo trazi duska taj je tata mata u agrokopu,a oni dole u trgovini su nula

Moje iskustvo sa Kobatovcima su slijedeci kupio sam 2 traktora od ili preko njih u zadnji 8 godina dok im nedadnes pare gladete i gostujute, jesili pare dao sve krene nizbrdo pogotove servizi po garancijom serviser ti dodze i kaze netreba mijenjati simeren na kardanu kad curi, pa volan koji je dosao ispucan nemogu nabaviti, pa ono pa ovo. Ljudi moji oni su toliko neprijatni da sam ja iz prijedora sijeu u ato da mi posalju jedan list koji mi je bio potreban za registraciju, posto mi to gospoda nije htijela faxovati a fax imaju. Bio je covijek davno u kobatovcima dobar kao Direktor ali on je umro kad sam ja podpisao ugovor za imt 539. Ali opet nakraju moram priznati da ich ima i losiji

@D_Magnum i mi smo kupili kod njih traktor al je bilo korektno sa njihove sve,a da Ilija dok je bio ziv to je bio profesionalizam,a sto se tice serviza svi su u glavu udareni to neobracaj paznju,nema to buraz vise kao nekad.

@prnjavor3 sto se tice imt-a on je curio i curice,bit ce mastan ima vode opere se ima ulja da se dosipa kao da je to nesto novo,a koliko dugo stoji na istom mjestu nije ni puno pola litra,samo negledas ispod :riba:

Ljudi, hitno trebam informaciju u vezi teškog i lakog srca na zadnjoj IMT felgi!!!!

Dakle, zanima me dal su teško srce (560/565) i lako srce (558/555) identični što se tiće raspona rupa vanjskih gde se šerafi srce na obruč felge??

Zanima me zato jer bi na teško srce od mog 565 stavio obruč od 36" uske felge s gumama 12.4-36 za međurednu obradu!! A kolega bi stavio moje gume 14.9-28 na svoje lako srce na imt 558. Znači samo da zamenimo srca, dal bi to moglo tako? Hitno trebam informaciju!

Ovako interesuje me nesto vezano za hidrauliku na 539...

Naime kad kipujem berac,prikolicu prvo mi se poluge podignu do kraja pa kipuje...

Kako bi bilo onda da treba da radim sa nekom masinom zakacenom na polugama i da koristim kip???? A da se poluge ne podizu skroz gore uvek kad kipujem????

- - - - - - - - - -

I jos nesto interesuje me kako na 539 odraditi dvosmernu hidrauliku to jest kako izvuci jos jedan prikljucak ko na rakovicu i Bealrusa???

Imas li sleke sta mi sve treba da kupim??? Znam onaj ventil sto ide na plocu ali kakav razvodnik??? I tad cu moci da radim sa polugama nezavisno sa kipovanjem???

1727.jpg
Ovakav razvodnik.Drugar je prošle godine namontirao na svoj 539 jer mu je trebao zbog rada sa balirkom koja ima hidrauliku na pick-up uređaju.Razvodnik je uzeo u Rumi za 20 eura,polovan od viljuškara a poklopčić u S.Mitrovici za 40 eura.Slikaću kada odem kod njega da vidiš kako je upakovano.

Treba to sve lepo upakovati... Moracu i da da potrazim te delove po vasarima... Ventil ima nov to nije problem ali ovaj razvodnik mora da je skup nov... Meni bi trebao samo jedan... Sa jednom ruckom....

Što dal nije na rusu bolja:sta:

Pa sto puta je bolja nego na Rakovicu.. Barem nemoram okretati onaj sraf svaki put,cas poluge cas kipovanje..
I na 539 barem nemoram da cekam da mi se poluge podignu skroz gore da bi poceo i bunker da podize...

Za mene je dovoljan razlog... To me mervira nemogu da smislim!!!!

Na IMT skidam kapu za preciznost poluga.. Vece IMT nisam imao od 539 ali znam da je na njega tako i nervira me to.. Ma mislim da je i na 560 isto tako prvo poluge u vis pa kipa...

Nazad
Vrh