IMT

Milane koliko vidim traktor je Uljme. Imas par clanova na forumu koji su odatle pa ih mozes pitati u vezi traktora sa oglasa.

Ljudi nisam bio dugo na forumu pa nisam prati Temu IMT.
nekidan sam Isao da se informisem u Bijeljini da kupim
nov IMT 577 Dv. Kaze mi prodavac da nije moguce sada
IMT u problemima i neproizvodi velike traktore. Sta cu ja sada?
Zasto imaju problema? Dolazi mi samo nov Traktor u obzir.

ja sam bio u kobatovcima u novembru bio je jedan 577DV na stanju i mislim da mi je receno 48000maraka da kosta,ali mislim da je proizvodnja bila 2013god,i ako odes u kobatovce samo trazi duska taj je tata mata u agrokopu,a oni dole u trgovini su nula

Ovde je nesto zanimljivo a sta?:osmeh:
8z1f69.jpg

e6eltt.jpg

Ima nedaleko od mog sela 533 s m34 motorom. Sastavljen prije nekih 3-4 godine i radi sasvim OK. Kaze gazda da mu je bilo jeftinije (isplativije) kupiti i ugraditi taj motor u njega nego da je radio generalku na 533. Na prvi pogled se ne kuzi nista, vidis da "na oko" nesto ne stima i onda skuzis sta je u stvari. Kad ga upali, svaka sumnja nestaje ;)

Vazdusno sediste mu pruza pravi izgled a o udobnosti da ne pricam. Je li to neki Grammer novije generacije ili ISRINGHAUSEN. :osmeh:

Zanima me koje uloske za dizne kupiti, kad je hladan bas trokira i izbacuje plavi dim pa predpostavljam da neka dizna propisala.Inace rec je o 542.Ima li neko iskustava?

Jesam ja corav ili je ovo cetvoroklipac sa rotacionom pumpom na slici kod mirka 015. Jel to onaj motor od 42ks sto je probno ubacen u par komada

dobija se mnogo tog,ako ga zabodes u brazdu mozes da okrunis tanjirasto konusni i pokidas poluosovine,kako rece bobo samo za voznju po selu,kosenje i sl lakse stvari,inace konkretno ovaj sa slike je 60 i neko godiste,nema ni duplo kvacilo,ustvari kada se bolje pogleda,realno vreti koliko kila x20-ak dinara + cena motora M34 zrelog za generalku,sve ukupno cirka 600 eura,jer za 1000 ima da se kupi isti takav sa korektnim gumama,solidnim originalnim motorom,na ovome vala nema sta da se iskoristi

Zamolio bi članove da ne postavljaju linkove ka oglasima jer se ponavljaju i non stop vrte u krug jedni te isti.Ko hoće da pomogne nekom članu tim putem neka mu pošalje na p.p link i eventualnu preporuku.Thanks.

Kod mene ima dva tri takva i rade u vocu ,vuce tanjiracu 24 tanjira uzbrdo 1500l atomizer i podrivac onaj vocarski sa 11 tela bez problema .inace 539 to radi ali jako tesko ili nikako a zavlaci se gde hoces

Nazad
Vrh