IMT

Milane, sta ti znaci potrosnja, pogotovo kod IMT traktora. Potrosnja goriva je zanemarljiv faktor. Necu gledati na litru-dvije goriva vise-manje, to je glupost uopce mjeriti. U redu je zagrijati traktor, probati ga pod teretom, bolje tanjuraca, nego plug, mozes i probati koju brzinu vise da vidis gubi li snagu sto s plugom ne mozes. da li gdje ulje curi, da li se pregrijava ili proizvodi cudne zvukove.

Meni je prije dvije godine 549 trosio kao nenormalan, sve od jednom, dva rezervoara na dan oranja kao od sale, ne moz ga natociti. Bila je sjetva pa nisam imao vremena da ga rastavljam, nego sam poslije sjetve povadio dizne napolje a one u neopisivo losem stanju. 50€ troska i traktor trosi kao nov a ako mi se svidja polovan traktor, na 50€ mi ne pada na pamet da se od njega rastajem.

Ako prodavac ne zeli da da na koristenje ne znaci da je traktor los. Za 1- 2 godine sam dva prodavao,nadolazilo ih se svakakvih od gluperdi koji ne znaju da upale,preko onih sto stanu na poluge hidraulika da vide jel dize i jos bi rukom da hvataju kardan da vide da li proklizava,do nekih ne tako glupih koji su hteli na probu traktor ali bez da ostave depozit ako nesto pokidaju. Na kraju je jedan prodan svercerima da me ne zaje**** svako ko je resio da kupi traktor za par ljubicastih,drugi je isto otisao iz dvorista jer mi prodaja nije bila isplativa.

- - - - - - - - - -

Za sejalicu sam isto imao pacijenta dolazio par puta i uvek vodio neke pajtase(ozbiljni ljudi domacini nisu neki ucenjivaci,da ne kazem sverceri)da skinu cenu,zadnji put kad je dosao ajd opet u supu gledaju,zagledaju...usli u kucu i nadjemo se na ceni od 1650e,ovi sto su bili s njim kazu dobra je i vredi te pare,kaze on ajde da samo odemo nas 2 caskom da upalim i cuje on kako radi turbina i jel lepi,upalim u sred februara traktor kaci sipaj seme,okreci i ona lepi bez greske kaze odlicno ajmo u kucu. Vratili se u kucu kaze super radi,ali eto ipak nece da da 1650e nego 1600e...da ne duzim dalje.... :osmeh:
P.S. Na kraju sam je prodao normalnim kupcima za nesto vise para,nego sto je ovaj nudio a njemu rekao da je otisla za dosta manje para. :osmeh:

Da to je to.
Cekaj, znaci lamele nisu iste?
Sta je razlicito? Gledao sam od 558/560 i izgledalo je identicno.

Ako je tako jedino sto mogu je da nabavim ferode i nitujem.

E pa ja kad sam pisao nisam znao da se radi o mf. Sa njime nisam dolazio u kontakt ali evo slika koje sam našao. deluje dosta slično treba poneti u radnju stari deo i premeriti. pogotovu ako su semerinzi isti znači da je ista debljina poluosovine pa i ovih nutova pretpostavljam

pokušao sam da ti pošaljem poruku ali ti je puno sanduče. Ako imaš stalno problema sa desnom stranom obrati pažnju da nemaš problema sa polugom blokade jer i ona prolazi kroz ploču ka diferencijalu možda tu može da curka po malo. Nisam siguran da li tu treba neka gumica i neznam sigurno kako je to na mf

Hvala Pesut, video sam da si pokusao da posaljes poruku(ispraznio sam sanduce u medjuvremenu).
Ovo kod tebe je zamascenije nego kod mene sto je bilo. Sipka blokade ima gumicu, ali je bila u redu.
Ferode, koje sam zanitovao su bile dobijene uz traktor kad smo ga uvezli iz Nemacke, i tada su mi izgledale dobro, mekane sa lucnim kanalima.
Leva je nastavila da koci kako treba i uvek je bila odlicna, a sa desnom nema sanse.
Sada se spremam da to konacno razresim..
Slikacu sve kad budem radio, a skiciracu i lamele da to jednom isteramo na cistac.
Ako neko ima ideju/iskustvo cenim..

Ljudi nisam bio dugo na forumu pa nisam prati Temu IMT.
nekidan sam Isao da se informisem u Bijeljini da kupim
nov IMT 577 Dv. Kaze mi prodavac da nije moguce sada
IMT u problemima i neproizvodi velike traktore. Sta cu ja sada?
Zasto imaju problema? Dolazi mi samo nov Traktor u obzir.

Spisak dilera IMT-a u Bosni,pa pokušaj:

AGROCOOP – Kobatovci, Aleksandrovac, Tel: 00387/51- 582040, Fax: 00387/51-580800

Zastupnici Agrocoop-a
- Total Trade, Doboj
- Novoprom, Modriča
- Rakić, Pelagićevo
- Agrosimex, Bijeljina
- Brazda promet, Bijeljina
- Sjađa, Bijeljina
- Best, Tuzla
- ITC, Zenica
- Poljooprema, Sarajevo
- Mabi, Tomislav Grad

A,proveri i u Srbiji da li ima negde,i da li se uopšte proizvode:

INDUSTRIJA MAŠINA I TRAKTORA A.D. "u restrukturiranju", BEOGRAD
Zemunska 26, 11070 Novi Beograd, Srbija - Telefon: 011/2156-360, Prodaja 011/2151-114

AGRORID D.O.O.

Beograd, Gandijeva 148a,
Tel: 011/317-78-61, Tel/Fax: 011/317-87-13
Stovarište Novi Banovci,
Tel:022/342-260

JUGOMETAL D.O.O.

Svilajnac, Đure Đakovića 59,
Tel: 035/312-391, Tel/fax: 035/312-331

MILUROVIĆ KOMERC

Ugrinovci, Beogradska 32,
Tel: 011/8409-528, Fax: 011/8409-809

AGROUNIVERZAL

Kragujevačka bb, 32300 GORNJI MILANOVAC
Tel: 032/720-730 , Tel/Fax: 032/725-595

Hvala ljudi nije mi hitno ali dok je ovaj franak bolji od eura vrijedi
uloziti . A vec duze sam napalit na imt 577 neznam sto ali ljubav.
da bi uzimao zetora sa slicnim karakteristikama treba jos 5000 eura
dodati na imt. imt su traktori za nasa podrucja i nase novcanike i plus
dijelova ima na svakom kiosku

Hvala ljudi nije mi hitno ali dok je ovaj franak bolji od eura vrijedi
uloziti . A vec duze sam napalit na imt 577 neznam sto ali ljubav.
da bi uzimao zetora sa slicnim karakteristikama treba jos 5000 eura
dodati na imt. imt su traktori za nasa podrucja i nase novcanike i plus
dijelova ima na svakom kiosku
Koliko je kod vas franak kada ste napisali bolji od eura?

dali oce neko da mi pomogne zasto su imt 5100 tako jevtini dali je njima mana menjac se kvari onolki traktor a za male pare ocu nesto da uznem pa sam cuo da im je to mana???

i ovo orao bi snji godisnje 10 ha i silirao do 1 ha.nekako mi se cini da ze tae radove malo manji da uznem

Nazad
Vrh