pocerina
Član
I ja takodje mislim da je problem nedostatak ulja... Jel se cuje pumpa da zuji ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
S jbg, lamele su bile dobre tako da nisam ni obraćao pažnju na njih, tj da li su iste kao na 558.Znam da je isti do Diferencijala, dali je isti do planetarnog reduktora?
Jesu li lamele(ozubljenje) iste?
Za semering nisam siguran ,al za lamele i diskove jesam.Ni bocni reduktor nije isti.Nema nikakve matice vec se luft stela distanc podloskama.. Ovako bi to trebalo biti na MF-u 65.Znam da je isti do Diferencijala, dali je isti do planetarnog reduktora?
Jesu li lamele(ozubljenje) iste?
Da to nam je plan sutra pregled creva i ostalog i skidanje pumpe mozda se matica odvila videcemo u svakom slucaju Hvala!
U pravu si,ovako je i na MF165,još da dodam da MF ima mnogo bolje rešene kočnice od IMT 558,zbog odvojene ručne kočnice koja ima doboše,i zbog ovog mehanizma za povlačenje koji je sa strane a nije gore pa je više zaštićen od ulaska vode i prljavštine u kočnice.Za semering nisam siguran ,al za lamele i diskove jesam.Ovako bi to trebalo biti na MF-u 65.
dali je po vama pametno da kad se kupuje traktor odete do njive izmerite 10 ara i vidite koliko trosi? i oranju??? i kako ore li snage
tako je cim ga on pocne mrsi znaci da guta to se seti pre neki dan . pa ajd da pitam stvarno nije lose
tako je cim ga on pocne mrsi znaci da guta to se seti pre neki dan . pa ajd da pitam stvarno nije lose