IMT

Za upucenu gospodu sa foruma kolega remontuje 5106 a ne moze naci konusno tanjirasti zupcanik 34 zuba zna li ko gde ima za kupiti, to on nije mogao naci .Moze i na pp ,mnogo hvala:ppozdrav:
Nek stavi od 577
malo je sporiji 37/6 al po rečima jednog vrhunskog majstora bilja opcija od fabričke

Levi mi je uvek odlicno kocio, tako da ga necu ni dirati. Samo cu desni da pretresem, uzgred i da pregledam blokadu, kod mene je malo drugacije nego na 558. Uglavnom racunam ako sve pripremim da mogu zavrsiti za jedno popodne u garazi.
Jos cu probati naci ulje za reduktor SAE240, jer ono njegovo original englesko je bilo crveno i gusto nisam tako nesto vidjao..

Pošto je nova glava ali imr orginal za 539 u trgovinama jel zna tko gledao sam na juselu nema cijene samo za indiju.

Kad sam ja kupovao 2011, M33 glava je bila oko 120€, M34 oko 150€ a DM 34 koju sam ja kupio je kostala 190€. Indijska sa ventilima i oprugama. Ipak sam stavio svoje opruge.
Cuo sam da su te glave iz Kikinde dobre..

Kod nas ova SMR glava je oko 120 140e neznam tacno.U radionici gde trenutno radim ubacivali su par komada i do sada nije bilo reklamacija.

Znaci moze da se pritegne samo matica? Mislim da nije skinula navoj ali videcemo.
Kod mene je u stvari MF65, koji ima i dobos kocnice pa ce biti malo vise posla da se to sve polako rasturi i pregleda.
Koliko po tebi kostaju nove lamele, a koliko ferode?

Hoces da kazes da trazis dijelove od 558 ,a imas MF65.Ako se dobro sjecam oni nazad na trubama nisu isti.Ni ferode ,ni reduktori ,ni semerinzi...

Hoces da kazes da trazis dijelove od 558 ,a imas MF65.Ako se dobro sjecam oni nazad na trubama nisu isti.Ni ferode ,ni reduktori ,ni semerinzi...

Jesi li siguran u to? Mislis da lamele od 558 ne odgovaraju?
Pa onda mi jedino preostaje da kupim ferode i prenitujem.

@milanristicks
Mislis da ubacim jace opruge ili da pojacam?

Ja sam na jednoj 65-zici prošle godine menjao taj semering, i kupio sam ga kao za 558 sa onom rupom, isti je. Do sada nije procurio.

Danas mi se drugar zali kaze 560 odnosno volan ga muci kad traktor radi tesko se okrece a tockovi stoje,a kad je ugasen jako lako se okrece volan (hidraulicni dabome)Sta moze biti kvar?Ljudi moze neka pomoc?

Nazad
Vrh