IMT

Ko ti je radio obradu.
Ja cu isto radit s npr ali i klipove cu uzet na 42 motor.
Bolje nego indija.

Radio mi je jedan čovjek iz okolice Koprivnice. Ima mašinsku radionicu i zadovoljan sam kako mi je napravio.

U vezi onih 577 P i onog 565 DV sa predhodnih strana, dal nije to malo previše dati 10-11 hiljada evra za te traktore??
577 je 2005., a 565 je 2007. godište, no taj 565 mi izgleda kdoa je nešto buđeno po njemu, visok krov kabine, stare naljepnice i još par sitnica koje mi upučuju na traktor iz 1988/89. godine, no možda se i varam.

Poslednja izmena:
Malo mu je izgleda menjan motor i to izgleda da je stavljem od Tamica 80

Je motor od tama makli kompresor i roto pumpu ko zna kako sad to sljaka na tu pumpu
Ovaj traktor je pila da su takve radili za nasa trzista ne bi bili gdje su sad

- - - - - - - - - -

Gde ima da se kupi novi anlaser za trojku?Ja sam pre 2-3 godine isao po svim prodavnicama u Nisu i trazio bos pumpu koje takodje nema,jos me jedan prodavac upitao da li znam otkad se 533 ne proizvodi.

Evo link iz slovenije salju postom pa pozovi.
Evo ga kolega.
http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/imt533-anlaser-elektro-pokretac-starter-oglas-12637397
Ja sam svoj radio 5 puta kod majstora mogo sam nov uzet majku mu njegovu i opet ne pali.
Sad me raspizdio i mecem 39 motor gore radi alansera-

- - - - - - - - - -

Radio mi je jedan čovjek iz okolice Koprivnice. Ima mašinsku radionicu i zadovoljan sam kako mi je napravio.

U vezi onih 577 P i onog 565 DV sa predhodnih strana, dal nije to malo previše dati 10-11 hiljada evra za te traktore??
577 je 2005., a 565 je 2007. godište, no taj 565 mi izgleda kdoa je nešto buđeno po njemu, visok krov kabine, stare naljepnice i još par sitnica koje mi upučuju na traktor iz 1988/89. godine, no možda se i varam.
Sto se tice 565 vidi se da nije radio tesko sto i pise , po meni je takav stoj bolji nego neki skuplji samo da imam sluzio bi super a odrzavanje znas.
Takvi su bili jedan prijatelj ga ima istog isti su novog je kupio.
Gle ima 577 p ovaj http://www.njuskalo.hr/traktori/imt-577-dv-oglas-11913727
Na njemu se vidi da je radio al opet je malo preskup radje bi 565 onaj uzeo u boljem je stanju.
Ja cu voziti prema varazdinu Jambrosic neki povoljan je .
Kako si rjesio semernig zadnji od radilice kakav si stavio to me muci da ne curi.

dali je neko cuo za ovo.dabi se pred prodaju traktor sredio da drzi pritisak u karike se stavlja neka kvalitetna mas. i za neko vreme drzi pritisak kad ta mast sagori onda generalna??

Mislim da si to cuo za aditive koji se sipaju u ulje za revitalizaciju motora. To sam nekoliko slucajeva na autima imao da kad su kupili auto jos je solidno radio ali posle prve zamene ulja drasticno se stanje pogorsalo i ubrzo se morali raditi. Mislim da mast nepostoji niti sta slicno jer bi to karike brzo isterale napolje

dali je neko cuo za ovo.dabi se pred prodaju traktor sredio da drzi pritisak u karike se stavlja neka kvalitetna mas. i za neko vreme drzi pritisak kad ta mast sagori onda generalna??
AKo misliš na pritisak ulja on nema veze sa karikama postoje neki aditivi kao što kaže Vića koji su korišteni za auto ind., a za pritisak ulja se koriste neko spec. ulje i kod prvog menjanja pritisak padne na pravu vrednost

Malo mu je izgleda menjan motor i to izgleda da je stavljem od Tamica 80
Pa sta ako je motor od Tamica. Ako pali dobro i ima snage u radu, nista mu ne fali. Kompresor moze da se ubaci za manje od 100e, a pumpa moze da se stavi rotaciona:ppozdrav:
---------------------------------------------------------
Na pritisak ulja utice stanje letecih i lezecih lezajeva na radilici a od karika kompresija i torsenje ulja.
Reklamirali su pre godinu dve nekakav ruski modifikator koji se odaje u ulje, stiti motor i navodno povecava kompresiju. Ja to nisam koristio, ali jeste kum na autu. Nasuo u motor i prodao tako auto. Kaze da je nesto dobio na snazi i smanjila se potrosnja ulja.

Bio je jedan u mom selu i bio je '63 god. Taj traktor se nije gasio. Dozivio je 2 specijale i 2 osvezenja a zadnji kraj nikad dohvacen. Stvarno bio extra traktor, prodat je ali i dan danas radi kod covjeka. Motor je bio Englez i cini mi se da su mu se stubline izvrtale a ne nabijale mada nisam siguran.

Nazad
Vrh