MIŠO 272
Član
Nije nemoguće vjerujem ja sam jednom čistio te ventile to je robija. Najvjerovatnije će ići nov set al moram pumpu ponovo vaditi. Robija skinuti pomoćnu zbog prostora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sa razvodnikom bez pomocne pumpe nema nista, jedino ako bas zelis dvosmernu onda pumpa kao kod rakovice na motoru i poseban rezervoar za ulje tako dobijes odvojenu hidrauliku a sekcije razvodnika redjaj po potrebiPozdrav kolege
Imam više nepoznanica oko hidraulikre.
Pa bi mi značilo vaše iskustvo!
Osnovna nepoznanica bi bila, može li tj. postoji li rešenje za dogradnju hidraulike da bi sa 558 moglo da se radi sa plugom prevrtačem sa dva creva (mislim da miza to treba dvosmerna hidraulika) ?
Na njemu nema nema nikakvih posebnih izvoda ni poluga samo izvod za kipovanj (ista hidraulika kao 539)
Reci mi molimte, ako se odlučim za rešenje sa novom pumpom na motoru protoka 20 do 30 litara. Znaš li možda koliki rezervoar bi mi trebao?To sa razvodnikom bez pomocne pumpe nema nista, jedino ako bas zelis dvosmernu onda pumpa kao kod rakovice na motoru i poseban rezervoar za ulje tako dobijes odvojenu hidrauliku a sekcije razvodnika redjaj po potrebi
Ako napajas dvosmerni cilindar ne treba ti velika kolicina u rezervoaru kad se popuni instalacija ulje ce se vrteti u krug i nema mnogo odstupanja u nivou a ako napajas jednosmerni cilindar (recimo kipujes prikolicu) onda ti treba veca kolicina ulja shodno kapacitetu cilindra ali ako vec pravis 10-12 l minimum.Hvala momci, dragoceno mi je vaše iskustvo !
Imam već neke delove, pa ću uzeti i taj razvodnik da probam tako.
Ako uspe
Javiću za par dana rezultat
Muci me ventil stalno zapinje mora da se skida pumpa hidraulikeSta te muci
Bome nek stavi od sedmice utege iz kotača od 560 su lakši ohoho kad smo skinuli ima velike razlike.