IMT hidraulika

Pa i nisu zavareni.
Ne trese pumpa izremontovali smo je skroz i sve iglicaste, ovog puta sa dobrim delovima samo karike indijanske! Prosli remont sa indijanskim delovima vrlo kratkog daha, znaci smece od delova, klizno kamenje i kolise se vise pojele za godinu dana nego one imt sto smo izvadili za 30 i kusur godina!

Ova utega je za pomocnu pumpu, gledali smo sta radi kada se koriste rucice razvoda, pod pritiskom odlepi se vise od pola santimetra od kucista, predhodnu pomocnu pumpu sam bacio zbog razlokanog izlaza a i ova nova "petoletkina" je krenula malo, pa da ne bacim ubrzo novih 180e. Sada pod pritiskom ne mrda nigde nista.
Dragane cije dijelove si uzeo?

Drugar je imao jednu englesku pumpu stoji pitaj boga od kad, klizno kamenje novo novcato i zadnji deo pumpe gde idu drzaci jer su na mojoj rupe bile razlokane, kolise IMT. Ventili bili dobri.

Sta moze biti na imt 539 puca mi gumica na cijevi hidraulike ona gore na malom poklopcu?mijenjao sam nekoliko puta samo pukne,mijenjao sam i taj poklopac,imamod drugog traktora i opet isto!

Nadjes rashodovanu a da su rupe za utvrdjivace dobre i prepakujes. Tako sam ja uradio, meni je jelo dole gumice i kidalo trnove.
Pre toga varijanta je bila da sam kod strugara razbusio te rupe i uradio caurice i islo je 4-5god. E sada smo je prepakovali.

Jel ima samo taj dio pumpe da se kupi posebno novo!
A koje trnove ti je kidalo?
Meni samo gornju gumicu otkine!

Pozdrav kolege, imam jedan problem.
Naime imam IMT 539 i prikolicu jednoosovnku Tehnostrojku 2.5t i kada hocu da kipam pomeram one dve rucice a nista se ne desava.Zanima me da li je neko imao slican problem pa da mi kaze da znam na cemu sam.
Ovako hidraulika normalno radi i drzi samo kipa nesto zeza.

Poslato sa JAT-L29 pomoću Tapatoka

Imam problem sa hidraulikom na IMT 560 sa pomoćnom pumpom. Poluge konstantno tresu, prije toga je rastavljan radi igličastiog ležaja na spoju pumpe i kardana. Pumpa nije dirana samo je skidana kompletna, ulje novo, filter nov. Mogu li gumice na usponskoj cjevi biti uzrok pošto nisu nove stavite.

Sto popusta hidrlulik kada nesto teze podignem? Verovatno pumpa zrela za remnot ili je neka gumica losa?

Nece ni da spusti brzo.

Može uđe meni je savilo filter pa je popustio pa uvukao svega.
A ona sitna tek probleme radi.

Nazad
Vrh