IMT hidraulika

Imas otprilike dvije najcesce mogucnosti za taj problem.Zastekan ventil na pumpi sto mozes vidjeti kad skines poklopac sa mjeracem za ulje na desnoj strani.Druga mogucnost je poluga u poklopcu hid. koja sluzi za rad plivajuceg sistema.Tacnije zastekala.Za ovu zabavu treba skidati poklopac hid.

Probaj kuckati malim cekicom po nosacima pumpe, svana na trupu. Ja sam tako odglavljivao po komsiluku kad je u pitanju ventil.

Ja sam menjao al da me ubijes ne mogu se setiti koji je bio dok ne bih pogledao kuci
Ali cini mi se da je bio duzi mislim da sam ugradio tafe i sigurnosni i onaj radni kada sam remontovao

Menjao semering kardana 539 na jesen, kapalo ulje na kardanu od tada sve vreme, mrzelo me da skidam sve dosipao sam opet i nemam ideju sta da radim, opet da promenim semering?

Kada se skine kardansko vratilo unutra se vidi lager jedan kroz njega curi ulje, ima li u unutrasnjosti jos neka gumica?

čini mi se da taj semering ne mora biti do kraja nabijen u onu čauru. Ako je nabijen do kraja onda stoji na nutevima kardana pa tuda puša ulja. Mora malko pliće da bude nabijen. Tu je verovatno i greška.

To nisam proverio, kupujem sutra pamenjam narednih dana, hvala. Valjda ce doci dan da ne curi nigde nista da ga posteno ofarbam :osmeh:

Nazad
Vrh