mindjušar
Član
Biće da je to IMT533 koji nema duplo kvačilo pa dok stisneš kvačilo,stane i pumpa hidraulike i kardan i traktor i sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni su majstori rekli da sipam u 540 Tratol 80ja sam prekljuce odneo kod majstora traktor, remontujemo komplet hidrauliku...brljavi odavno, spusta sam kad mu je tesko, ne radi lepo, dize sto god, u mestu skakuce i resio da sredim sve...pumpu sam odneo na remont u Fluid u Zr, zamenicemo karike i sve gumice...raspitao sam se i koliko je nova pumpa za njega (imt560 je u pitanju) Indijska je oko 17000...a anasa oko 40000!!! Zasto je toliko razlika?? Raspitao sam se zbog toga da mi ne bude remont pumpe skuplji od nove, e sad me interesuje, da li je bolje remontovati original njegovu ili kupiti ovu sa istoka? i jos nesto, koje je ulje najbolje sipati? kaze mi majstor da stane oko 30L da stane....kontam da bacim to staro, ko zna koliko god se trosilo, verovatno od dede mog....
pitanje za poznavaoce imt-ove hidraulike. radi se o 578 i njegovom poluhidrauličnom volanu...koliko bara iznosi radni pritisak?
sa kojom ručicom kipašjedno pitanje IMT 549 ne radi kipa znaci ne moze kipati poluge rade kako treba traktor sa 1000 rh.
Zašta je nameštena nego da se koristi...Imal neko volje da mi pojasni kad i koliko treba koristiti onu pomocnu pumpu(valjda joj je taj naziv) na 577 unutra kabine sa leve strane,ja je koristim za kipanje iz prikolice a takodje kad kacim berac koristim za podizanje i kipanje e sad negde sam citao da je ne treba cesto koristiti te pitam na koji nacin je "zaobici" ako je moguce.