IMT hidraulika

Poluge diže možda mrvicu sporije nego prije, još uvjek je sve uredu sa hidraulikom dok traktor radi. Ne lupa pumpa i dobro diže i nosi teret.

Nego sad me zanima jedna druga stvar!

Koliko ovo košta tu kod vas u Srbiji??
http://www.hidraulika.biz/hidraulik...za-imt/ventil-za-kipovanje-za-imt-detail.html

I dali bi bilo moguće da oni to pošalju u Hrvatsku?? I koliko bi to koštalo uopšte?? HITNO je.

U JUSELU 3200 din. sa dva izlaza

Za sada je kolega odustao od preklopnog ventila.
Spojit ćemo razvodnik na kiper izvod pa povrat iz razvodnika nazad na poklopac i moralo bude tako funkcionirati.

Dal bude uredu ovo za povrat ulja gore na poklopcu ispod sica?

Čekaju se creva da ih majstor napravi pa onda bude montiranje.

Radi se koleginom traktoru IMT 567, ovo ugrađujemo da bi mogao raditi sa rolobalirkom.

pitanje za poznavaoce imt-ove hidraulike. radi se o 578 i njegovom poluhidrauličnom volanu...koliko bara iznosi radni pritisak?

Sanana, tek sad vidim ovaj tvoj post... Naravno da moze tamo povrat tako i ja imam spojen razvodnik na 549. Prica se da je bolje spojiti povrat ispod razine ulja da ce se ovako pjeniti i sta ti ja znam. Kuglicu na FAST a fine dizes gore ovisno koliki protok trebas i samo teraj...

Preporucam ugradnju nekog ventila koji ce prekidati protok do razvodnika (vidim da je crijevo direkt spojeno na poklopac) tako kad mu budu trebale poluge da samo zatvori protok do razvodnika kako bi mu poluge radile. Inace, pritisak moze dobiti i s lijeve i s desne strane na imbus vijcima, ovo crijevo je nezgodno rijeseno i samo ce smetati tu...

Puz volana na 539mi je stradao, jel moze samo to da se zameni?

Ako je vreteno, moze li da se vari ono?

Jedno je od ta dva sigurno, sutra kad rasturim znacu. Hvala na odgovorima

Da li je neko ugradio hidrauliku na IMT-u da se moze u pozadi na traktoru upravljati hidraulikom?? Prilikom kacenja prikljucaka, kad mi treba malo dole ili malo gore, da ne ulazim svaki put u traktoru, nego kada bi moglo na blatobranu da se postavi neka poluga koja ce da pomera u traktoru hidrauliku..

E bas iz tog razloga sam mislio da se izvuče na baltobranu i da stojim sa strane i da se ne guram između.. Probacu nekako da kupim onaj polumesec na kom ide ona rucica i da se zasrafi spolja i preko cevke da se kaci na onu u traktoru i tako da se napravi kontakt, potpuno mehanicki.. Nadam se da me razumete..

amuna2ep.jpg
Evo npr, gde su ove rupe pa iznad njih sam probao prstom da nacrtam, ali je traktor cist, pa se ne vidi :)

Imam pitanje u vezi 539. Traktor je od mog tetka. Ima problema s hidraulikom. Kad stisne kvacilo padaju mu poluge. Sta bi mogo bit problem? Mozda manjak ulja ili nesta drugo? Inace traktor nije bas najbolje odrzavan.

Verovatno mnogo rano odvaja drugu lamelu, odnosno treba prestelovati lamelu za kardansko vratilo, koje ujedno pogoni i pumpu hidraulika.

Nazad
Vrh