IMT hidraulika

Ima tu kod vas u srbiji neki majstor što prodaje reparirane srpske pumpe hidraulike po sistemu: dones mu svoju neispravnu i on ti da repariranu s garancijom. Zna li netko nešto o tome??

I koliko košta u Srbiji pomoćna pumpa hidraulike za IMT 565, znaći ona druga manja šta se ubacuje pored ove glavne?? Ako može cena u € ili kn!?

Kolega je lane nabavio repariranu pumpu iz Srbije i prezadovoljan je, ima IMT 567.
Izgubio je broj od čoveka pa zato pitam.

Kod nas u HR postoje setovi za reparaciju ali samo Indijski ili Turski, a isto tako i pumpe nove Indijske ili Turske vrlo loše kvalitete i po rečima majstora treba raditi neke prepravke kod montaže takve pumpe.
Neki mi se kunu u te reparirane pumpe iz Srbije, trebale bi biti bolje od bilo koje nove Turske ili Indijske.

Na mnogim kombajnima sam menjao pumpe i ugradjivao nove i na mnogima sam imao reklamaciju, a pumpe su nove i to od Prve Petoletke. Ona je privatizovana i program pumpi je očajan.Kod reparacije se ubaci set i smanji se aksijalni zazor i ta dobijemo kratak vek.Desi se da neka i potraje, ali veruj te mi dosta sam se patio sa njima čak su mi rekli iz te fabrike odakle mi broj da kod njih poručim pumpu i da ta pumpa treba da ima 90 bara pritisak? Pumpa je za kombajn.

pozdrav narode treba mi pomoc i savet kupio sam imt 539 puklamu je balansna opruga promenuo bih je ali neznam dali posle menjanja treba da se steluje na polugicama i jos nesto poklopac hidraulike je pucao i varen je necuri ulje i ovi ljudi su tako vozili u nazad 3 do 4 godine interesuje me moze li taj poklopac da ostane ili da se menja. unapred zahvalan

Zasto je problem nastelovati polugice? Sto se tice pucanja poklopca, ako je isao tako ranije nece smetati. Ima li ko da prodaje delove kod pok, cice Zarka?

pozdrav narode treba mi pomoc i savet kupio sam imt 539 puklamu je balansna opruga promenuo bih je ali neznam dali posle menjanja treba da se steluje na polugicama i jos nesto poklopac hidraulike je pucao i varen je necuri ulje i ovi ljudi su tako vozili u nazad 3 do 4 godine interesuje me moze li taj poklopac da ostane ili da se menja. unapred zahvalan

To se moze zamjeniti i da se neskida poklopac hidraulika.

Ja ću ipak morati menjati poklopac hidraulike na mom 539. Ili variti. Jeste tako vožen godinama ali mi se ne sviđa. Danas sam ga gledao i lepa je pukotina a ima i malo ulja okolo. Šaljite ponude na PP :osmeh:

Nazad
Vrh