IMT 577 vs. Mtz 82 vs. Rakovica 76

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rale što si dao deci da se igraju sa tim plugom jel vidiš da su ga raštelovali.

rale@ moze sutra da doteras tog 82.1 sa prednjom hidrulikom u zp institut da prostudiramo tu blokadu(proto tip) nece se niko buniti...pa da :ppozdrav:

Poredjenje IMT vs MTZ godiste 1990 ide u korist IMT.
IMT vs MTZ godiste 2004 nema poredjenja MTZ odnosi pobedu.
Najveca nevolja nase industrije je da nema napretka, sto su masine mladje, kvalitet je losiji.

rale@ moze sutra da doteras tog 82.1 sa prednjom hidrulikom u zp institut da prostudiramo tu blokadu nece se niko buniti...pa da :ppozdrav:
Pogledaj kad je video snimak stavljen i koliko sam u tom vremenskom periodu kukao u temi oranje
@zarkovmail
Nismo mi daleko mogaobi da skoknes do mene , da vidis moje domacinstvo da probas suvu ovcetinu , piletinu , curetinu , svinjetinu da upalimo masinu i da ti pokazem kako to funkcionise i da probas na delu kako funkcionuse sad ima snega pa mozemo i koj put ocistiti

Dobri ste citam ovo od samog pocetka.Ovde se porede rus t40,t52,552,82,577,588,585,560,558,rakovica 60,65,76,sve u istoj klasi i samo udri po poredjenju.A da niko jos nije spomenuo Vladimireca,kako je bolji od IMT 5200.

Prćija jeste dobro i materijalno blago koje novopečena i novosečena mlada donosi iz svoje kuče u muževljevu kuću.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh