Nije netacna kazem kako je bilo kad sam usao u drugov MTZ1025 ove jeseni,ima i slika tog traktora na forumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li mislio kad stojis?Nije netacna kazem kako je bilo kad sam usao u drugov MTZ1025 ove jeseni,ima i slika tog traktora na forumu.
Nije netacna kazem kako je bilo kad sam usao u drugov MTZ1025 ove jeseni,ima i slika tog traktora na forumu.
Netacna je vasa informacija gosn. NA. Visine unutar kabine su identicne u sve ruse od 82.1 pa do 1221.3,osim kod 922, koji je traktor sa niskim krovom jer je namenjen radu na farmi. Kanda vam je sediste bilo podeseno za sofere od 120+ kg, pa ga niste nimalo pretisli.Nije netacna kazem kako je bilo kad sam usao u drugov MTZ1025 ove jeseni,ima i slika tog traktora na forumu.
Naravno da jesam i to je jedno sranje zato sto cim procuri cilindar ili jedna kap padne na lamele zamasti ih i nema kocenja i molim te nemoj samnom da govoris kao da ne znam sta je imt imao sam ga 20 god!Nisam kupio po uzoru na komsije, taj traktor mi se ni pre toga nije svidjao. Uzeo sam ga u racun za neke usluge masinama ako te bas interesuje.
Prednja vuca na 577 stvarno nije problematicna, ne znam zasto se ljudi za to hvataju.
Grunt, jesi li ti cuo nekad za mokro kocenje na IMT-u?
Toliko i o vašem poznavanju IMT traktora i mokrog sistema kočenja.Naravno da jesam i to je jedno sranje zato sto cim procuri cilindar ili jedna kap padne na lamele zamasti ih i nema kocenja i molim te nemoj samnom da govoris kao da ne znam sta je imt imao sam ga 20 god!