IMT 577 vs. Mtz 82 vs. Rakovica 76

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije netacna kazem kako je bilo kad sam usao u drugov MTZ1025 ove jeseni,ima i slika tog traktora na forumu.

Radio sam sa sva tri stime da ne sa novom 820-ico,vec sa 82-kom i 52-kom i rakovicom 76 ali ne dw,imao sam 65 rakovicu 11 godin.Prvo mesto za rad je 577 drugo Mtz pa Rajna.Za transport:1.Mtz,2.Rajna,3.577

Nije netacna kazem kako je bilo kad sam usao u drugov MTZ1025 ove jeseni,ima i slika tog traktora na forumu.
Netacna je vasa informacija gosn. NA. Visine unutar kabine su identicne u sve ruse od 82.1 pa do 1221.3,osim kod 922, koji je traktor sa niskim krovom jer je namenjen radu na farmi. Kanda vam je sediste bilo podeseno za sofere od 120+ kg, pa ga niste nimalo pretisli.:osmeh:

Ne znam kako je bilo podeseno jer je orao drugar tad koji ima mozda 90kg i baabo koji ima podosta vise kg pa da zato nije imalo lufta. I to sto sam rekao iza toga stojim jer mi je bilo bas neobicno da ima tako malo mesta.

ovde ima ljudi koji nemaju ni 1000 r.h na bilo kom traktoru a imaju najvise postova u ovoj temi.ta tri traktora tesko da se uporede bar ja mislim ja sam imao sva tri sad imam mtz 82 i nemogu da kazem da je savrsen al je jevtin za odrzavanje malo sam ga zaklao na pumpi tako da i potrosnja vise nego dobra.a de ja prodjem sa njim ova dva nema sta da traze.:osmeh:

@zarkovmali@ Bolje je drogo oganje sa 3 brazde. Možda ti je prva brazda malo jača ali dobro je zaoravanje. Nego : dali ti siguran da negde na uvratinama nije radio MIG 21 na leru, :sta:Imaš neki zvuk ,bar kod mene se čuje kao mlazni motor???

Nisam kupio po uzoru na komsije, taj traktor mi se ni pre toga nije svidjao. Uzeo sam ga u racun za neke usluge masinama ako te bas interesuje.

Prednja vuca na 577 stvarno nije problematicna, ne znam zasto se ljudi za to hvataju.

Grunt, jesi li ti cuo nekad za mokro kocenje na IMT-u?
Naravno da jesam i to je jedno sranje zato sto cim procuri cilindar ili jedna kap padne na lamele zamasti ih i nema kocenja i molim te nemoj samnom da govoris kao da ne znam sta je imt imao sam ga 20 god!

Grunt bez psovanja.U svakoj temi u kojoj postujete opsujete po neku reč.To nije lepo a i nije dozvoljeno po pravilima foruma.

Izvinjavam se kolega! pa zna se bre sta je imt i zna se kakav je traktor svi smo ga malte ne imali ili radili sa njim,i svi znaju u dubini duse kakvi su samo nece da priznaju a sutra bi kupili belarusa,da je povoljnija situacija u drzavi.I zasto ko je godinama imao imt nije kupio novog 577 ili 560 nego belarusa ili mahindru kineza i sta ja znam?

@Grunt

Ocigledno ne pricas o mokrom kocenju jer je mokro kocenje potopljeno u ulju a redovne suve ferode na starom tipu zezaju kad kane ulje na njih!

Ja trenutno imam 4 IMT traktora i Claasa. Da sam kupovao traktor 70-90ks do 22000 evra sigurno bih kupio 577 DV.

@Matic

Kojom brzinom je Baba terao 577 i na kom gasu kad ga je 52-ka stizala 5. brzinom?

Obrati paznju na moje snimke tamo gde Zarko i ja teramo njegovu bivsu 52-ku. Ja sam celu duz terao 4. a Zarko je terao 5. pa je u dolu morao da presalta u 4;

@vladj

577 obican sa onim tegovima u zavusnosti koliko goriva ima oko 3300kg += 50, 577 DV sa slike sa tim tegovima oko 3700kg.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh