Novi Itebej
Član
Ehhhh gde ga niste prodavali prosle godine kad sam ga trazioDođeš u Karađorđevo i kupiš jednog istog sređenog,ispravnog,menjani konusno tanjirasti pre par god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ehhhh gde ga niste prodavali prosle godine kad sam ga trazioDođeš u Karađorđevo i kupiš jednog istog sređenog,ispravnog,menjani konusno tanjirasti pre par god.
Onaj granicni srafic kod polugice za dizanje hidraulike spusti malko dole jer ce ti se opet to desiti.Meni se to desavalo pa onda trazi neki veci nagib da ga nateram zbog ulja otvorim poklopac sa strane kratki pajser i malo cacnem po polugicama i problem resen.Kazi drugar, ipak da vam javim resio sam otvorili i videli, poluga zaglavila malo se pomerila
E dobro i kazes, spusticu. hvala sto si mi rekao. Ne znam sto se te poluge pomere , dal zbog oranja ili neceg drugog...Onaj granicni srafic kod polugice za dizanje hidraulike spusti malko dole jer ce ti se opet to desiti.Meni se to desavalo pa onda trazi neki veci nagib da ga nateram zbog ulja otvorim poklopac sa strane kratki pajser i malo cacnem po polugicama i problem resen.
Jako lep i ocuvan, drago mi je da ima jos neko ko cuva i odrzava i ovako dobre traktore..
Dođeš u Karađorđevo i kupiš jednog istog sređenog,ispravnog,menjani konusno tanjirasti pre par god.
dali je još aktuelna ponudaDođeš u Karađorđevo i kupiš jednog istog sređenog,ispravnog,menjani konusno tanjirasti pre par god.
Da nije slučajno naš Bobo uzeo koji?_