Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

i zbog viljuske hoce da samelje zupcanike prve brzine... imao si taj problem? ja jesam i nadam se da necu uskoro! zna se desiti da se na gornjoj osovini menjaca raspadne lezaj,kugle zavrse u menjacu i opet zupcanici nastradaju...Proka Azanja je napisao(la):Treci svetski rat.Ja ne bih da budem odgovoran za to krvoprolice pa necu da zapocinjem.![]()
Rakovici u menjacu hoce ponekad da pukne viljuska ili civija (da napisem i nesto vezano za temu).![]()
dukej je napisao(la):A ovi sa rusevima da navijaju za jedne, a torpedaši za druge! Pa kad tek navijači zarate...
p.s. Borko, da li si nabavio skener za onaj radionički od Rakovice?

Kada se nista ne slomi operacija ne traje vise od jednog sata,ne racunajuci varenje viljuske.Druga je stvar kad skupi sve na gomilu onda sat vremena preraste u dva dana.Sve zavisi od toga kakav je gazdi horoskop za taj dan.moju kada opteretim temperatura je 90 a solo se vrti oko 80 do 85 stepeni.saleso je napisao(la):ljudi koja je vama temperatura vode kad rakovicu 65 opteretite akoliko kad se onako vozate bez veze
Ma cale orao i puklo na sred njiveRale 83 je napisao(la):Civija-stifna je bezazlena stvar , al prvom prilikom kad se otvori poklopac te stifne treba ojacati .
Viljuska ako ne napravi neki kurslus se moze promeniti i kroz poklopac odozgore , neznam kako vi radite. Meni je samo 1 pukla viljuska , al nisam ja vozio a stift 2 pita i siguran sam da nece nikad vise
Post je spojen: [time]1300231404[/time]_________________________________________________
@Danijel
Sta bi se desilo da je vozac bio pazljiviji sa polugom menjaca i da je slusao kako motor stenje , sta mislis dal bi primetio . Moju rajku sam prodao sa 37 godina i menjac joj nikad nije bio diran
Kako CUPKA?srdjan7 je napisao(la):Da li je neko skoro kupovao ventil hidraulike za R65? pocela Rajka da cupka po malo,pa bi to da resimo.i ako neko ima sliku kako sklop diferncijala izgleda iznutra-da znam sta i kako da radim.![]()