Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
CVEJA Po je napisao(la):Bas taj Moj stic ga ima.Samo sto mu je otisao jedan zgoob tako da mu ne radi!A od ni jednog drugog trakora ne dolazi Cak je i Nemackoj trazio ali,tamo je to davno,davno prevazidjeno!
Raspitaj se u smederevu , kad se od pozarevca spustas u garad , delovi za traktore Tadic , meni su tada delovi sa rumunskom prednjom vucom i hidro pojacivacem izneli 1500e 2007 god , A u selu Rasanac ima ovlasceni servis za IMT 2100e sa ugradnjom iste godine.Zeljko Milic93 je napisao(la):Pa ne znam, zato i pitam, jer nisu iste prednje gume na svim prednjim vucama(store,univerzal,rakovica) . Ja imam 60 i 65s i veoma sam zainteresovan za prednju vucu..
Ajd pusti mi broj tel-a na pp ako imascika_jova je napisao(la):CVEJA Po je napisao(la):Bas taj Moj stic ga ima.Samo sto mu je otisao jedan zgoob tako da mu ne radi!A od ni jednog drugog trakora ne dolazi Cak je i Nemackoj trazio ali,tamo je to davno,davno prevazidjeno!
neka pita u agrogasu, na tafeu su colovne mere, mozda pase od tafea 45 4wd
Izvini mislio sam servo-hidro pojacivac , ne sa hidro glavom , glava upravljaca ostaje samo se dodaje jedan klip koji pomaze okretanje kao na 577 stari tipProka Azanja je napisao(la):Pa i nije to nesto mnogo skupo.Samo hidro volan iznosi oko 1000 evra.