Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i zbog viljuske hoce da samelje zupcanike prve brzine... imao si taj problem? ja jesam i nadam se da necu uskoro! zna se desiti da se na gornjoj osovini menjaca raspadne lezaj,kugle zavrse u menjacu i opet zupcanici nastradaju...Proka Azanja je napisao(la):Treci svetski rat.Ja ne bih da budem odgovoran za to krvoprolice pa necu da zapocinjem.
Rakovici u menjacu hoce ponekad da pukne viljuska ili civija (da napisem i nesto vezano za temu).
dukej je napisao(la):A ovi sa rusevima da navijaju za jedne, a torpedaši za druge! Pa kad tek navijači zarate...
p.s. Borko, da li si nabavio skener za onaj radionički od Rakovice?
moju kada opteretim temperatura je 90 a solo se vrti oko 80 do 85 stepeni.saleso je napisao(la):ljudi koja je vama temperatura vode kad rakovicu 65 opteretite akoliko kad se onako vozate bez veze
Ma cale orao i puklo na sred njiveRale 83 je napisao(la):Civija-stifna je bezazlena stvar , al prvom prilikom kad se otvori poklopac te stifne treba ojacati .
Viljuska ako ne napravi neki kurslus se moze promeniti i kroz poklopac odozgore , neznam kako vi radite. Meni je samo 1 pukla viljuska , al nisam ja vozio a stift 2 pita i siguran sam da nece nikad vise
Post je spojen: [time]1300231404[/time]_________________________________________________
@Danijel
Sta bi se desilo da je vozac bio pazljiviji sa polugom menjaca i da je slusao kako motor stenje , sta mislis dal bi primetio . Moju rajku sam prodao sa 37 godina i menjac joj nikad nije bio diran
Kako CUPKA?srdjan7 je napisao(la):Da li je neko skoro kupovao ventil hidraulike za R65? pocela Rajka da cupka po malo,pa bi to da resimo.i ako neko ima sliku kako sklop diferncijala izgleda iznutra-da znam sta i kako da radim.