Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uf koliko puta se to desilo to nije normalno, i generalno nije mi jasno sta je ljudima problem da oglase da prodaju nego sve ide nakupcima. Evo skoro cujem prodat 539 nekom za 3000e, a znam da je radio malo i da je bio u dobrom stanju generalno, jedino je lose radio zbog neispravne roto pumpe. Svercer stavio polovnu pumpu i prodao ga za bar 1000 vise.Od nas ti egipcani kupili staru nasu rajku 65 86 godiste za 4200e 2012,deda mu dao i tegove,i poteznicu i toplink i stara vrata,ja nisam mogao da budem kuci taj dan bilo me zao,a 2021 dosli u susedno selo( lugavčinu) odakle mi majka,umro deda komsija i baka prodaje r65 sa prednjom vucom. Otisla za 3000e. Kao ispod cekica,deda se sa njom vise vozio nego sto radio,imali ljudi 70 ari zemlje,nije imala ni 400 sati,90 godiste,bez kabine ja sam mu par meseci pre toga nudio 6500e. U istom periodu se slicno desilo u osipaonici,uzeo nakupac koji ima i prodavnicu rez delova u mom selu imt 559 sa kabinom,plug dvobrazni,tanjiracu,drljacu i prikolicu jednoosovinku za 3800e,prosao je traktor mom drugu za 5000e,kasnije smo saznali od koga je kupio,rekli nam ljudi. I kod nas je ispraznjeno sto se tice rakovica,ti egipcani su imali neki plac oko panceva gde su ih sa nekim nasim likovima reparirali kolko tolko(vise vizuelno da budu lepe) i to se slalo dal u delovima dal cele za egipat. Ovo sto kaze deks je tacno,njima je tito nesto i poklonio i sto se tice licence i prodao,uglavnom,imaju ih tamo dosta.
Pa stari ljudi nemaju kome da se obrate da im neko izbaci na oglase,mahom ih muka natera,(opasno je to kad uhvati coveka,kao samodestruktivnost,boli ga za sve jer je izgubio nekog ili mu se neko razbole video sam mnogo puta,ne daj boze nikom) nisu oni krivi a ovi nakupci oblicu kao stenice,svaki dan vidim po nekog od njih krstari nasim selimaUf koliko puta se to desilo to nije normalno, i generalno nije mi jasno sta je ljudima problem da oglase da prodaju nego sve ide nakupcima. Evo skoro cujem prodat 539 nekom za 3000e, a znam da je radio malo i da je bio u dobrom stanju generalno, jedino je lose radio zbog neispravne roto pumpe. Svercer stavio polovnu pumpu i prodao ga za bar 1000 vise.