Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obavezno tako, u selu pre par godina prodat 540 za 1400e, sto se kaze solidno traktorce, ali otisao ko zna gde... ja bih ga uzeo ako treba da mu zakacim jedan prikljucak i samo taj posao da vrsi..Или неће у село да прода да би се причало како је јефтино продао или су га зајебали. Прошао тако Х пута. Дође неко из суседног села или мало даље, та машина је отишла са њим. За мање паре него што би ти продао. Требао да узмем један ауто за растурање, спремио 300€, он отишао за 200€.
Ako nema ulja onda je semering ok,a to znaci i da je lezaj dobar,tako da mislim da nemas nikakav problem sa diferencijalom,taj limcic je zastita semeringa,mozda je on ispao iz lezista pa trlja i pravi taj metalni opiljak ,mozda ti se namotalo parce zice oko kardana pa napravilo opiljak.Najsigutnije ti je da skines kardan i onda ce ti se sve samo kazati.Ako nema lufta u prirubnici onda je to sve ok...Ne vidim ulje, vidiš sliku, ništa nisam brisao. Moram da sredim to, treba da orem 5-6 dana za neke trešnje...
Hvala puno Sinisa na pomoci. Provericu za vikend. Nemam iskustva, kipio sam ga pre par meseci al bar da ustanovim sta je pre nego sto potrazim pomoc majstora.Možda je klipnjača koja podiže podiznu osovinu pukla ili je sama osovina najeb. Pozadi na kućištu hidraulike imaš poklopac, onaj gde kačiš topling. Ispusti ulje i skini taj poklopac i sve ćeš da vidiš. Kjuč 17 ili 19 ti treba da ga skineš. I da, pazi ima jedna navrtka u donjem delu ploče, malo je zavučena ali vidi se.