IMR - Rakovica

Kupio sam pre godinu i po dana 6L antifriza, jel to dovoljno, a ostatak da naspem destilovanu vodu?
 
Ako je fabricki hladnjak staje 14l tecnosti.Turski prima 12l.Bice dovoljno i 6l ostavis pola litra manje ne napunis bas do cepa ionako ce ti taj visak od pola litra izbaciti napolje u radu.
 
Danas sam kod auto-mehanicara proverio antifriz i rezultat je -18°C 😮 Kaze da je nemoguce da je antifriz iz 2007. god a ni meni nije bas najjasnije kako do sad nije izvetrio...
 
Zenska boja, pa neko da kaze da nisu znali biti romanticni

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Tvornicka boja
Sa gugla slika
a97e3346293f0b3c963eb188e619b953.jpg


Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Ja cuo pricu da neki pokusali rajku da ofarbaju u crveno a preko noci opet magicno postane plava...ako je verovati takvim pricama:rolleyes: bolje se ne igrati sa nepoznatim silama:alien:
 
Pozdrav svima, možda je već bila tema ali ne mogu nigdje nać. Kupio sam nedavno R60 super, i sad trebam složit da mi u isto vrijeme diže hidraulik i da mogu prebacivati hidraulične markire na sijačici i na rasipaču imam hidraulično otvaranje i zatvaranje. Ako netko zna mogu li to složiti i na koji način. Sad je na njoj original razvod jednosmjerni i dvosmjerni sa onim šarafom za preusmjeravanje ulja.
 
Pozdrav kolege po muci . Naime i mene muči manje više isti probem, samo što se konkretno kod mene radi o modelu R76 iz '97 godine. I kod mene je pumpa hidraulike "pod sedištem" a na ploči hidraulike (šraf 17) biram režim rada brzo-sporo-kipovanje. Koliko ja znam pomoći nam nema. Poluge i pomoćni razvodnik kipovanja su uslovljeni jedan u odnosu na drugi i zajedno ne mogu da rade. Dogradjuju se ventili prioriteta i slična "pomagala" ali to nije to. Naročito u slučaju R60 koja ima mali rezervoar ulja i pumpu malog protoka. To je moje subjektivno mišljenje i zaključak a ako ima nekog da me demantuje rado bih da vidim njegovo rešenje ovog problema. Ako ima nekog ko tačno poznaje princip rada VENTILA PRIORITETA neka napiše koju reč o tome. Unapred zahvalan i pozdrav svima.

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
 
Znam da je bio lik na oglasu prodaje "nesto " sa cime radi hidraulik odvojeno i to naplacuje 50e.
Princip rada i objasnjenje kako se postavlja se dobije preko tel od njega ali tek po preuzimanju posiljke....
Kako sam upucen to vazi za novije rakovice gde je pumpa ispod sedista.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh