Milovan1964
Novajlija
Kajla zamenjena nema vise lufta nimalo hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
68-cu sipaj ako tako radis tj ako ga ne koristis mnogo zimi. Promeni obavezno filter i sipaj joj novo ulje,bolje puknes par hiljada dinara nego da te odjebe hidraulik. Kada sam menjao u rakovicama praktikovao sam da menjam odmah posle rada traktora i kad je toplije vreme,da se sve salije napolje. Kad izadje skroz, uzmi kompresor i cistu krpu,nabij na glavnu deklu i izduvaj dokle god kaplje da izadje sve to pomesano da te ne zeza opetRakovica 47S, 2006 godiste u poslednje vreme sam primetio da kad je ugasen traktor malo spusti poteznice i tako drzi. Proverim ulje i vidim da fali minimum litar, verovatno i vise. E sad u toj hidraulici ima sigurno 3 vrste ulja i planirao sam da zamenim ulje i filtere posto nikad nisu menjani, al nisam siguran koje bi ulje trebalo nasuti. Ne mogu da nadjem prirucnik za odrzavanje. Da li moze da se naspe hd 46 ili hd 68, i ako moze koje bi bilo bolje nasuti jer traktor koristimo 99% leti, a i zimi ako ga nekad koristimo nije ispod 0° C?
Kod mene na R65 hidraulik je izbacivao ulje na odušak zbog semeringa u pumpi, pošto je pumpa vukla vazduh (zbog toga peni). Kad je semering zamenjen više nikad nije izbacilo ulje na odušak.Jel hoce i hidrol da dize gore i prosipa na odusak ili samo sae 30?
Stalno dosipam kao majmun, kad mi najvise znaci hidraulik on me izda iz razloga jer fali ulja....
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока