zemljostrugar
Banned
agrotrades
bio zapusen hladnja prlavstinom spolja
jos jednom
bio zapusen hladnja prlavstinom spolja jos jednom

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bio zapusen hladnja prlavstinom spolja 
paja i dragan voze crveni pik kapsaleso je napisao(la):ko ti je bio meni kad su bili rekli da nije isto
reda bi bilo prestaviti se takva su pravila ovde a oglase imas u posebnoj rublicideki_84 je napisao(la):ako nekog interesuje rakovica 76dv 2001god.kabina nove gume,neka pise na pp..pozzz![]()
![]()

Nebih da te plasim nemora to da znaci i kod tebe.Evo sad ovo prolece je ponovo otisla i promenemo i onu drugu do nje,i od onda nesto huji u menjacu mislim a kao da sad sve jace i jace.Da li je druk lezaj ili ne videcemo....samo mi to jos fali opet da je cepamo
..'bem ti traktor!!Rasturaj i zameni lezaj dok je vreme!Jer posle ces menjati i zupcanik.topalovic je napisao(la):sta moze da bude sa rakovicom 65 ljustio sam strnjiku i desava mi se da iskace iz prve brzine![]()
pogledaj grejac da nije procuroblaz je napisao(la):pocela mi rakovica dimit bjeli dim pumpa i dizne radjene u proljece,paljenje na mjestu.sta bi to moglo bit??

14.9/13 -28'zadnjeSKEMBA je napisao(la):Zna li neko da mi kaze tacne dimenzije guma za rakovicu 65.
@mmb,mmb je napisao(la):14.9/13 -28'zadnjeSKEMBA je napisao(la):Zna li neko da mi kaze tacne dimenzije guma za rakovicu 65.
6.00-19 prednje
Post je spojen: [time]1282882126[/time]_________________________________________________
![]()