IMR - Rakovica

To ne znači broj platana, na gumi se broj platana označava sa PR x, gde je x broj platana.

fotke nemam opet me je izdao tel :zli: :zli: :zli:

procedura je sledeca, razdvoji se traktor, skine se korpa i onda zamajac, nov venac se zagreje i stavi, zatim se vrati, inace menjana je i vucna lamela

sad me izdali akumulatori :zli: , jel zna neko koja je cena za dva po 66 ampera :sta:

inace nov venac zamajca 1800 din, vucna lamela 50e kronova, imala je neka indijska 3500din i makedonska isto 50e

sad ce da pali i da vuce i da koci :bravo: - samo dok kupim akumulatore ::lose::

i jos da se uradi instalacija trazi mi elektricar 5000 i sve njegovo, pa mozemo na drum

posle ostaje da se zamene zadnje gume, zatim da se promeni zupcanik i eventualno viljuska na kardanu, sto ce se znati kada se rasturi

Farmer Bob je napisao(la):
Kad sedis na traktoru dodje ti sa desne strane dole 19 kljuc.Pise NIVO ULJA. :cao:
Mene buni to sto je ovaj nivo obelezen iznad tog srafa. Znaci treba da odvrnem taj sraf i ako pocne da izlazi ulje ili je tu negde pri vrhu onda ga ima dovoljno?

lucky je napisao(la):
Farmer Bob je napisao(la):
Kad sedis na traktoru dodje ti sa desne strane dole 19 kljuc.Pise NIVO ULJA. :cao:
Mene buni to sto je ovaj nivo obelezen iznad tog srafa. Znaci treba da odvrnem taj sraf i ako pocne da izlazi ulje ili je tu negde pri vrhu onda ga ima dovoljno?
ako curi na tu rupu to je to.Tako i na bocnim reduktorima.

danas sam uzeo rakovici akumulatore, black horse 66 ampera 2 komada 10900, a sutra cu kod elektricara da mi uradi komplet instalaciju :ppozdrav:

hm, kada sam hteo da je upalim traktor je verglao lepo, ali nije bilo dima posto je neko pametan zatvorio dovod goriva..

odvio sam diznu i posle malo vuce je upalio, ali sada opet vergla al nema opet dovod goriva - e sad kada verglam ikuckam po pumpi visokog pritiska on upali..

da nisu oni elementi u pumpi zaribali od stajanja :sta:

cika_jova je napisao(la):
danas sam uzeo rakovici akumulatore, black horse 66 ampera 2 komada 10900, a sutra cu kod elektricara da mi uradi komplet instalaciju :ppozdrav:

hm, kada sam hteo da je upalim traktor je verglao lepo, ali nije bilo dima posto je neko pametan zatvorio dovod goriva..

odvio sam diznu i posle malo vuce je upalio, ali sada opet vergla al nema opet dovod goriva - e sad kada verglam ikuckam po pumpi visokog pritiska on upali..

da nisu oni elementi u pumpi zaribali od stajanja :sta:
teraj to tako malo ako se bude isto desavalo negine ti bosista

auh, nema 3-4 godine kako sam radio pumpu ::jako_besan::

neznam da li da sipam malo ulja u rezervoar da bude malo masnija nafta da se to razradi ako bude htelo :sta:

ja sam na jednom 560 imao problem zbog ulja u gorivu to jest uvatila se cadj oko stabla ventila i ostali otvoreni moro da skidam glavu da to ocistim a tek motor uradjen bio ,ako ces da sipas naspi motorno nemoj dvotaktol on mi je napravio tu zajebanciju ,posle se raspito malo kazu strucnjaci da dvotaktol nemoze da sagori lepo i zato se to desilo.

ma ja bi mu sipao jedno pola litre onog SAE 30 al na tocenje sto ga koristim za lanac za motornu testeru na rezervoar

probaj da ga ugasis u trecu smanjis gas i kocnicu da ga udavis pa probaj onda da ga upalis da ga negasis na rucicu za gasenje sigurno je zardjala ona polugica unutra a ulje mozda pomogne :ppozdrav:

Imaš vode u gorivu, pa kad duže stoji zardja polugica u pumpi (dozator se zove). Neki bošisti tvrde da to može da zardja i za jednu noć. :sta:

Nazad
Vrh