Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene buni to sto je ovaj nivo obelezen iznad tog srafa. Znaci treba da odvrnem taj sraf i ako pocne da izlazi ulje ili je tu negde pri vrhu onda ga ima dovoljno?Farmer Bob je napisao(la):Kad sedis na traktoru dodje ti sa desne strane dole 19 kljuc.Pise NIVO ULJA.
ako curi na tu rupu to je to.Tako i na bocnim reduktorima.lucky je napisao(la):Mene buni to sto je ovaj nivo obelezen iznad tog srafa. Znaci treba da odvrnem taj sraf i ako pocne da izlazi ulje ili je tu negde pri vrhu onda ga ima dovoljno?Farmer Bob je napisao(la):Kad sedis na traktoru dodje ti sa desne strane dole 19 kljuc.Pise NIVO ULJA.
teraj to tako malo ako se bude isto desavalo negine ti bosistacika_jova je napisao(la):danas sam uzeo rakovici akumulatore, black horse 66 ampera 2 komada 10900, a sutra cu kod elektricara da mi uradi komplet instalaciju
hm, kada sam hteo da je upalim traktor je verglao lepo, ali nije bilo dima posto je neko pametan zatvorio dovod goriva..
odvio sam diznu i posle malo vuce je upalio, ali sada opet vergla al nema opet dovod goriva - e sad kada verglam ikuckam po pumpi visokog pritiska on upali..
da nisu oni elementi u pumpi zaribali od stajanja