IMR - Rakovica

Rakovica 76 4DW

Hteo bih da kupim ovaj traktor, zna li neko kakve su cene, dali da kupim nov il polovan i trebaju mi slike HITNO !!

Post sam ti spojio sa vec postojecom temom IMR-Rakovica,jos jedan takav post i dobijas ban.

danas mi bili iz imr radili 2 servis i ja sam pricao sa serviserima sto se tice hidraulike znaci potpuno je ista sto se tice rada (plivanja) kao i na imt-u

kod mene je isto bio paja ali ja mislim da to nije isto jeste slicno ali nije isto losije je ovo na rakovici al je prostije

HHmmm.....meni je iskakalo iz druge brzine po nekad i za neko vreme je "otisla"spojnicka osovina :udri: :udri: Nebih da te plasim nemora to da znaci i kod tebe.Evo sad ovo prolece je ponovo otisla i promenemo i onu drugu do nje,i od onda nesto huji u menjacu mislim a kao da sad sve jace i jace.Da li je druk lezaj ili ne videcemo....samo mi to jos fali opet da je cepamo :zli: :zli: :zli: ..'bem ti traktor!!

topalovic je napisao(la):
sta moze da bude sa rakovicom 65 ljustio sam strnjiku i desava mi se da iskace iz prve brzine :sta:
Rasturaj i zameni lezaj dok je vreme!Jer posle ces menjati i zupcanik.

pocela mi rakovica dimit bjeli dim pumpa i dizne radjene u proljece,paljenje na mjestu.sta bi to moglo bit??

SKEMBA je napisao(la):
Zna li neko da mi kaze tacne dimenzije guma za rakovicu 65.
14.9/13 -28'zadnje
6.00-19 prednje

Post je spojen: [time]1282914526[/time]

Na mojoj rakovici fabricki su bile takve gume sa tom oznakom.Nekada ih je proizvodio rekord.To je 13-ca guma,znaci manja od standardne 14-ce.Ali u Valjevu vec godinama nemaju da se kupe tako da sada koristim 14-ce.
Moj zakljucak je da se traktor bolje ponasao sa tim prvim gumama,narocito u oranju.Ako mozes da ih nadjes uzimaj.

Nazad
Vrh