IMR - Rakovica

Lucky pa skini točak i razdvoj bočni reduktor pa ćeš videti šta nije u redu, ovako možemo samo da nagađamo a delove imaš u Ribarima kod Dragana( ako ti treba broj šaljem na pp).
Topaloviću da li kupuje i landine ili samo rakovice.

Sika je napisao(la):
jel krci u menjacu kada pustis kvacilo ili sta:haha:

ako u menjacu krci onda su se verovatno pojebali nesto zupcanici...meni je tako pukao zupcanik za rikverc i nigde nije imao da se kupi novi pa sam se jebavao sa tim, vario nosio svuda redom i na kraju mi jedan covek iz kraljeva to sredio .... :ppozdrav:
Ne krci u menjacu vec se samo cuje jedan kratak zvuk, nesto kao klik. Kao da je veliki zazor u zupcanicima pa se cuje kada se zubi dodirnu, neznam kako bih drugacije opisao.
Kada traktor krene onda se nista ne cuje.

lucky je napisao(la):
Sika je napisao(la):

ako u menjacu krci onda su se verovatno pojebali nesto zupcanici...meni je tako pukao zupcanik za rikverc i nigde nije imao da se kupi novi pa sam se jebavao sa tim, vario nosio svuda redom i na kraju mi jedan covek iz kraljeva to sredio .... :ppozdrav:
Ne krci u menjacu vec se samo cuje jedan kratak zvuk, nesto kao klik. Kao da je veliki zazor u zupcanicima pa se cuje kada se zubi dodirnu, neznam kako bih drugacije opisao.
Problem je u velikom luftu diferencijala,cuje se bocni lezaj-desni.Smanji zazor i sve ce biti ok!

Odg: rakovica 65

Pri dnu foruma imaju oglasi, pa mozes u delu potraznja napisati koji ti delovi trebaju, a sledeći put malo jasnije napiši naslov teme, tako da je ostalim članovima jasnije šta te zanima.

Kako su se u vašem kraju pokazale rakovice sa mercedesovim OM 352 i OM 352A motorima?Ima li koga da ima ili da je radio sa takvom mašinom?

Odg: rakovica 65

Biznismen ako ti trebaju delovi javi se na pp da ti dam broj čoveka koji se bavi delovima za rakovicu.

NASA zz zadruga kumane ima rajku a rajka ima mecu ne da ide vec leti i zvizdi alibucna je toliko da je nebi vozio ni u snu NEPODERIVA JE,od kad znam za sebe ona trci bez generalne i sigurno imma 10-15000r/h

ma vukuih masovno u egopat ai italijani su narucili ustvari otisao jedan kontigent rekli mi serviseri neki dan kazu jedino se ona ne ugrije teraju tamo sa njom pumpe za navodnjavanje

lucky je napisao(la):
Sika je napisao(la):

Istrošen diferencijal . Mogu se podbaciti platne u dif. , naravno ako nije previše istrošen . :cao:

Odg: Hidraulik na Rakovicu 60

dragan82 A zbog cega bi ugradjuvao spoljne cilindre? jel nema snage da podigne orudje?

Odg: Hidraulik na Rakovicu 60

Ima snage , ali se jeko brzo umori i iscepa gumicu sa prednje strane hidraulika. Stalno mi skackaju orudje pozadi . Jer on digne , pa ne moze dugo da drzi, nego ponovo dize i tako dolazi do zagrevanja hidraulika. Znaci ako ga ugasim sa podignutim plugom , on ga spusti za nepun minut. :sta:

Nazad
Vrh