IMR - Rakovica

Motor je farban crnom preradjenom farbom proizvedenom u motoru.:haha:Motor malo curka,nista strasno,litra tamo-vamo.

miroslavjovanovic78@gmail Cena nove rakovice 65s kod nas je 9500eura,a u Bijeljini u Republici Srpskoj je 14100KM ili 7050 eura.

Poslednja izmena:
mirko 015 jel ti stvarno tu rakovicu koristis ili tek treba da je sredjujes za koriscenje

Blatobrani su nastradali mesec dana posto je kupljena nova.Matori je prevrnuo i spakovao u potok.Od tad je sportska varijanta,kabriolet.:osmeh::ppozdrav:

Danas sam primetio na R65(u transportu) da mi se poluge podignu kad idem punim gasom a polako spuste kad oduzmem gas. Obe ručice (i velika i mala) su skroz u donjem položaju. Zna li neko o čemu se radi, to se pre nije dešavalao? Inače, ne znam da li ima ikakve veze sa ovim ali da ipak napomenem, u poslednje vreme mi dosta pušta ulje na ramenima, (skroz je usran traktor tu gore).

Komso sredjuje je suma svakodnevno zadnjih skoro 30 god.Necemo je prodavati dok ne prodamo ovu mladju rajku,a kad ona ode mozda sredimo i ovu pa u oglas.Ovo je masina koja je izdrzala nevidjeno,radjena je puna generalna 4 puta i nekoliko menjanja karika izmedju.Fali joj dosta toga ali jos se ne predaje.Bitno je da radi,doduse sve curi na sve strane ali ide.Traktor maksimalno neodrzavan a jos radi.:ppozdrav:

Sve se da srediti,evo primera naseg 540 pre:
amyt1e.jpg

i posle
2zfio1h.jpg

Poslednja izmena:
Danas sam primetio na R65(u transportu) da mi se poluge podignu kad idem punim gasom a polako spuste kad oduzmem gas. Obe ručice (i velika i mala) su skroz u donjem položaju. Zna li neko o čemu se radi, to se pre nije dešavalao? Inače, ne znam da li ima ikakve veze sa ovim ali da ipak napomenem, u poslednje vreme mi dosta pušta ulje na ramenima, (skroz je usran traktor tu gore).

Sasvim normalno, pogotovo se to desava kad je malo hladnije i ulje je tad gusce

ja sam je kupio prije mijesec u bijeljini i kosta 26850 i koja marka....ali ako je kupujes
preko bobara blabla i ako imas prijavljenu poljuprivredu dobijes dosta subvencije....
ali ta ponuda samo traje do kraja novembra.
Ali nisumi dali dokumente u radu sa traktorom i o odrzavanju istoga. pa sad ratujem sa njima.
u rakovici kaz da ut svaki traktor priloze dokument

Nemoj to nista da te buni,moja rakovica to radi od kad je izasla iz fabrike od daleke 84,pitam majstora kad mi je radio hidraulik,sta joj to znaci,kaze to rade sve rakovice,pumpa tako radi!

ja juce tanjirao kad na kraju nece da digne pa nece htela samo kad joj dignem i malu rucicu nisam znao sta je pa sam se seti da nije onaj saraf na onoj vagi gde se kaci topling kad ono jeste jako se uvrnuo malo sam ga izvrnuoi i sada radi bas sam se bio zabrinuo nov traktor pa da nece nikad nisam imao problema dosad stvarno dobro dize

Pozdrav svima
imam IMR 65 i imam problem sa uljem od hidraulike izbija ga na čep a mjerač nemože uopšte da dotakne ulje(kao da ga nema)
u čemu bi mogao biti problem i kako ga rešiti.

zahvaljujem se unapred.

Nazad
Vrh