mitar88
Član
Oto posebna zastita protiv hrdje po motoru!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam primetio na R65(u transportu) da mi se poluge podignu kad idem punim gasom a polako spuste kad oduzmem gas. Obe ručice (i velika i mala) su skroz u donjem položaju. Zna li neko o čemu se radi, to se pre nije dešavalao? Inače, ne znam da li ima ikakve veze sa ovim ali da ipak napomenem, u poslednje vreme mi dosta pušta ulje na ramenima, (skroz je usran traktor tu gore).
Morao je i on jednog dana da dodje na red.Samo kad sam se otarasio ove promasaj haube.
Nemoj to nista da te buni,moja rakovica to radi od kad je izasla iz fabrike od daleke 84,pitam majstora kad mi je radio hidraulik,sta joj to znaci,kaze to rade sve rakovice,pumpa tako radi!Danas sam primetio na R65(u transportu) da mi se poluge podignu kad idem punim gasom a polako spuste kad oduzmem gas. Obe ručice (i velika i mala) su skroz u donjem položaju. Zna li neko o čemu se radi, to se pre nije dešavalao? Inače, ne znam da li ima ikakve veze sa ovim ali da ipak napomenem, u poslednje vreme mi dosta pušta ulje na ramenima, (skroz je usran traktor tu gore).
Tesko moze da se nadje rajka za male pare,ja cu moju da sredim kad jos odradi pa ce biti spremna za arape.Za sad nije za prodaju ova rajka,vec druga 65,87 god. 3700eura.Prijatelju za koje novce moze da se nadje Rakovica kao tvoja? pa da se posle malo dovede u red? koliko ti cenis tvoju?