worm
Član
Dzabe kad im ostane ista kabina tu je posao ko ubaci kabinu od torpeda rx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naleteh na ovu masinu pa reko da je okacim, ne izgleda lose
http://traktori.rs/1002/rakovica-2.html
Ja imam Rakovicu 65 i dobro sluzi, okretna je i ima super kocnice kao sto kazes. . . .Hidraulik ima dobar brzo se nauci rukovanje, a kardan kod mene radi super , to da treba patos gas da bi dogurala na 540 obrtaja to nije istina, menjac jeste krut i krci ponekad, ali samo ponekad, sa zadnjim mostom nemam nikakvich problem. . . . Traktor je prva liga 97. godiste nikakvich ozbiljnich popravki, palenje ima super odlicno pali, i u svim poslovima je odlicnaJa licno volim Rakovicu samo zato sto je okretna i ima dobre kocnice,a ostalo je katastrofa.Hidraulik je mozda dobar ali kakav je to hidraulik kad ti treba visemesecna obuka da bi umeo sa njim da radis,na kardanu uzas mora patos gas da bi dogurala na 540 obrtaja,menjac je krut i izdrzljiv ali nemoze da se salta kao IMT-ov iz brzine u brzinu a da ne krci uzasno,da ne pricamo o zadnjem mostu ili ti trubama koje se kod nas u brdskim radovima i u sumi razjebu pa oce tockovi da pospadaju,ukljucivanje kardana sa hidraulikom na 60-ki,i tako dalje da ne nabrajam.
Sve ostalo se kvari kao i na drugim traktorima ako nisam nesto zaboravio da spomenem.
Nedavno sam radio jednu rakovicu prebacivao sam je sa suvog na mokri filter i mislim da imam negde taj cep ali moram da ga potrazim...ej ljudi jel zna neko gde ima da se kupi onaj gumeni cep na onoj cevi za vazdsuni filter nekad bio jel sad na novima je suvi filter izgubio sam ga juce a ne bi trebalo da tu kisne jer pravo curi na taj suvi filter kad pada kisa
Ja sam se malo bavio potrosnjom R65 i to bas u branju i rezultati nisu ni blizu 10-15 l ,nisam nikad mogao sa rezervoarom da oberem vise od 3ha, sto znacci da je potrosnja od 20 pa navise i to su iskustva svih koji beru sa rakovicom na nasem terenu.
borko kako si zadovoljan potrosnjom kod tvoje rajke? i pitanje za ostale vlanike IMR 65s da li mislite da je "mali " potrosac ?