levak
Banned
de moze glava od 558 na rakovicu 65 to jos nisam cuona netu sam sad nasao s44t za r75 , al ispala iz igre , motor koji me zanimao , a predstavljen kao da je iz 75 a ono blok od 65 a glava od 558 i do mojega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
de moze glava od 558 na rakovicu 65 to jos nisam cuona netu sam sad nasao s44t za r75 , al ispala iz igre , motor koji me zanimao , a predstavljen kao da je iz 75 a ono blok od 65 a glava od 558 i do mojega
Mozda i moze ali mora i klipove i mnogo toga da promeni.... U principu oblik motora r-60 ili 558 i r-65 je isti osim sto r-65 ima 4 sarafa-vijka glave vise! Tj i sam blok motora ima 4 otvora sa navojem vise. Tako da se pakovati moze ali je pitanje sta dobijas. Ali mozda je stavljen kompletan motor od 60-ke na 65.... Ne znam. U nasoj drzavi je svee moguce!
@zorancile nisam gledao.... @srdjan 7 malo me zbunjuje tvoj post.... Kazes nehipoidno ulje... Pa u hidrauliku i ide nehipoidno ulje tj hipoidno je za menjace. Barem koliko se ja razumem,al nek me isprave ako gresim. Mada spomenio si semering pumpe pa moram da ispricam jedan dogadjaj... Covek je pre dosta godina imao isti ovakav slucaj. Pozalio se jednom majstoru za hidrauliku a ovaj mu kaze dodji donesi pumpu hidraulike i za 10min cu ti resiti problem. I tako i bi dok je covek popio kafu kod majstora ovaj mu odradi semering pumpe i navodno vise nikad rakovica nije penila na cep... ?! Majstor je tvrdio da na semering vuce fals vazduh i zbog toga peni.... ?! I ko na klinac stvarno nije vise penila,ali kako je to moguce meni nikako nije jasno!! Ako je semering propao ima da napuni karter(dal motora ili menjaca zavisi gde je pumpa)za cas! Nesto oko te price meni ne stima samo ne znam sta... A ne moze biti semering nikako! Mada i covek u razlicitom periodu je istu pricu isto ispricao tako da mislim da ne laze(ni nema zasto jer bi sebe slagao a i nije lazov). Al ajd da cujem i vase misljenje... @mirko verujem ti ni ja nesto nemam zivaca bas zbog toga sto je bukvalno nova! jbmu pa nasa od 32godine je mama za ovu... Inace garanciji je the end.
moja r47 je u prvo vreme tu izbacivala ulje, pa je prestala jer je verovatno izbacila visak. To sto neko rece da nema odusak - ima, on je upravo na zatvaracu za sipanje. Mene nervira hidraulik jer ne dize postepeano (kao imt) nego kako dizes rucicu, on cuti, cuti, i od jednom krene i digne do kraja iako je rucka na pola. stalno moram da malo vracam rucku da bi prestao da dize kada krene. Po meni, mnogo glupav hidraulikDa,to i ja kazem.... Samo ne vidim svrhu takvog posla,ali ajd verovatno ima svrhu... Nego imam ja jedno pitanje. Sta se desava kod rakovice kada izbacuje ulje na hidrauliku tj na cep hidraulike? Pomesane dve vrste ulja? Nesto mozda oko pumpe? Nisam imao takav slucaj dosad pa trazim savet. Ustvari imao sam jedan slucaj gde je bilo viska ulja ali to kod ove nije. Inace rajka 65 je u pitanju 155rs 2011god. Zalosno ali istinito! Bice slika u adekvatnoj temi,jer ne curi samo na hidr.
Mene nervira hidraulik jer ne dize postepeano (kao imt) nego kako dizes rucicu, on cuti, cuti, i od jednom krene i digne do kraja iako je rucka na pola. stalno moram da malo vracam rucku da bi prestao da dize kada krene. Po meni, mnogo glupav hidraulik