IMR - Rakovica

Postoji jos jedno da ne kazem bolje ali zasigurno resenje koje se ni ne primeti-umesto 2 akumulatora se stavi 1 mali 'suvi' a na mesto drugog akumulatora se napravi kutija za alat. :)

Postoji jos jedno da ne kazem bolje ali zasigurno resenje koje se ni ne primeti-umesto 2 akumulatora se stavi 1 mali 'suvi' a na mesto drugog akumulatora se napravi kutija za alat. :)

Imam i to!!:osmeh: To mi sluzi za prvu pomoc i ostala sr...a kad idem u saobracaj.Dobro je dok ne traze rezervni tocak!!!:osmeh: Rajka,mislim da je `89,`90.

da,ali u radu ne mozes poverovati koliko taj alat u mestu za akumulator bruji i tandrce...sreca pa je rajka i ovako tih traktor...

jer na rakovici 76 iz 85.godine mora radit kardan da radi hidraulik ili je kao na rakovici 65?

Na novim rakovicama 65 je pumpa za hidraulik opet pozadi,kao na starim R60.Jedno vreme su imale dve pumpe spolja,sad osta samo za hidro volan spolja.

Cisto sumnjam da to ima novo da se kupi, mada moguce je. E sad jedino da nadjes nekog ko rastura Rakovice pa da pogledas taj deo, mada retko ko rastura Rakovica bar ovde kod mene. Ipak ti je mozda najbolje a nadjes malo strucnije komsiju pa da to pogledate na nekoj Rajki pa da napravite

Francuz evo ti broj tel od coveka koji rastura traktore i prodaje delove, ja sam uzimao nesto od njega za rakovicu, e sad on se nalazi kod Kragujevca, mozda moze i brzom postom da ti posalje, pozovi i vidi!
034/570-073 064/181-40-51 Radosavljevic Goran selo Sugubina kod Kragujevca

Usled skitanja ugledam ovaj traktor kod jednog majstora pred garazu
zxmseo.jpg

Nazad
Vrh