Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka čast @ CVEJA Po! Sad ne znam šta bih te pitao, ali jednog dana ako se odvažim na taj korak svakako ću te pitati sve u najsitnija crevca. Odnosno već sad mi možeš odgovoriti na jedno pitanje: da li neko ko je laik za mehaniku i ko ovako nešto (ni slično) nije nikad radio, može uz pomoć ovog i sličnih tutorijala odraditi ovaj posao, ili je bolje da se ne petlja u to (da ne napravi neku štetu), i taj posao prepusti majstoru?
Još jedno pitanje za poznavaoce Rakovica: danas sam silom prilika morao da odradim neki transport sa R65 (jer je na IMT-u puklo crevo koje ide na hidraulički cilindar volana), pa me zanima koliko Rakovica 65 troši nafte na sat vremena rada (taj rad je transport, pola puta sa teretom, pola bez).
Jeste Sinisa,ali kod mene je zaklanjalo crevo za spoljnu hidrauliku pa sam morao prvo da odvijem njega pa se i tu prosulo malo.Na onaj mi je bilo lakse.Sve si lepo objasnio jedino za ispustanje ulja nisi u pravu. Ispusta se samo na desnoj strani (ok13) a to gde ispustas sa leve strane ima ventil unutra koji moze da "iscuri" sa uljem. Ostalo je uradjeno za 5-icu!
ne ,bolje su meni one starije rakovice od 120ks sa mercedesovim motorom i CDF-ovim menjačem
_________________________________________________Post je spojen: [time]1242401152[/time]_________________________________________________
ali kratkog veka jer su pucale spojničke
R75 ili R76 ?
R76 ima s-44 motor.
Ja konstabtovo PROPALE to vise nije DM motor , a i nije me zanimaoUh rale kakve su to kombinacije