IMR - Rakovica

E, ja ga tu nakacio ali kako dajem gas, pritisak vazduha isti.... a crevo je dobro, barem bi trebalo... Jel treba nesto da se zatvori da ne izlazi na drugu stranu....

Nisam siguran da razumem, izvini.... Naime, ne trebaju mi vazdusne kocnice, samo efikasno pumpanje pneumatika....

U pravu je covek,pritisni onaj ventil sto strci iz dna bureta da izadje malo vazduha.Stvar je u tome sto je crevo vezano na ris ventil kojim se regulise pritisak u instalaciji zato i moras da ispustis malo vazduha da bi smanjio pritisak u buretu i da bi ventil pustio vazduh.

Videcu da tako uradim ovih dana. Recite mi jos nesto: da li se kompresor moze iskljuciti, ili radi stalno?

@Francuz
Gledao sam za sta je ona rupa i zica kroz sraf.To je zica za osiguranje a ide od onog srafa sto je tebe mucio do srafa ispod njega koji sluzi za osiguranje bolcnija.Mislim da nema svrhe stavljati zicu jer je toplink poluga vrlo brzo precvika. :ppozdrav:

2pq1jpj.jpg

Cemu slusi ova poluga iza mesta za kacenja toplinga, za torzionu oprugu ili nesto drugo??

Ja mislim samo zbog plivajuceg polozaja.Odredjene je jacine i cim se sabije pocinje hidraulik da dize.
Da li neko zna gde ima da se kupe osiguraci preklapaci za Rakovicu(prvi na slici)??Ja sam trazio svuda po prodavnicama ali,ima samo ovi manji.:sta:

Ako je neko na formu trenutno, treba mi hitno podatak koliko je teška Rakovica 65 sa prednjom vučom i velikom kabinom.

francuz- jeste leskovacki 14 cola, njega imam od kako je rajka kupljena nova 86 godine, ali planiram da uzmem ove godine i jedan manji, zato sto imam njive gde je malo teza zemlja pa da ne opterecujem masinu

Nazad
Vrh