IMR - Rakovica

Хвала Саша на исправци. Нисам ни мислио на хектаре него на ланце, јер нисам од оних хвалисаваца који су упецали рибу са овооооолииикииим оком !!! Да се разумемо потпуно стојим иза тврдње да дневно поорем без проблема 4-5ланаца=2.5-3ха ако је "нормално суво" и да нису парцелице од по 20-так ари, али да се оре домаћински, а не "кад окрене газда главу - рука на ручицу хидраулика". Као што рекох за трактор који има преко 30 година и 60кс, који тржишно кошта 2500-3000ЕУ је супер.

Mislim da se ova od 120 ks proizvodi.Ovu sam sliku slucajno nasao na netu.Slikano je u proizvodnim halama u Rakovici
ix739z.jpg
malo se losije vidi.

citam i ima svega...Kada radim sa teskim orudjem i potrebno je brzo dizanje a sporo spustanje prikljucne masine okrenem ventil na razvodniku tako da onda nema greske.
2im8ftt.jpg

@mmb sa ventilom stelujes samo brzinu spustanja. po pisanju tvog posta ne znam dali znas ili ne znas. nego tih 19620n pretpostavljam njutna koliko je to kg?

19620N ~2001 kilogramsila
inace R65 ima jak hidraulik,podrazumeva se da je sve u redu.Tako da ga je smesno i porediti sa imt 539.

jeste,traktor je u voznom stanju ima jos dve i ruju od 135ks pa koji ce mu tolke masine a radi kao i ja sa kejsom moju zemlju,stvarno je traktor mrcina,vuce tanjiracu taru od 4,5m bez problema misim traktoriste

Nazad
Vrh