sinisa1979
Član
@ srdjan7 mislim da gresis. ako traktor nosi nesto tesko,nesto sto je na granici njene nosivosti velika je verovatnoca da ce se nesto odresiti. ili ramena ili unutra ona klipnjaca koja pogoni osovinu sa ramenima ili uspravni stabilizatori koji povlace poluge na gore. osim tih stabilizatora dodatni cilindri rasterecuju i ramena i osovinu i klipnjacu. e sad moje pitanje za tebe je koliko kosta da se nabace pomocni cilindri a koliko kosta ako ti nesto od orudja grune na asfalt ili bilo gde? meni je pretprosle jeseni pala sejalica za zito i popela se po zadnjim tockovima jedno metar od zemlje. iskrivio sasiju izgubio dan rada zbog toga(uhvatila me kisa dok sam je osposobio) i jos da nismo odmah kad smo kupili sejalicu poskidali one podizace tragova onda bih mogao da se pozdravim i sa zadnjim gumama! mada je i ovako bilo za dlaku.... sa ostalim se donekle slazem,ali hidrauliku ne treba iskusavati! odnosno mehanicki deo hidraulike. @ mitre ni ja ih nisam nesto voleo cak sto vise sam ih mrzeo. a sad nekako sam navikao na nju. ima ona i dobrih resenja naravno i losih ali koji traktor ih nema,ne? @ pocerina da moze ona vuci berac ali bunkeras a vucni 221 naprimer... teesko!