Sika
Banned
Malo je za rakovicu 24 diska,ja sa mojom r 60 vucem tanjiracu 28 diska bez problema po brdskim terenima.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odma sledece godine sam kupio MTZ i vucenu V tanjiracusto bi znacilo da je nas rale dokazao da ova tanjiraca nije za te stvari
Imao sam R60 . Tanjiraca od 28 nije za 200kg teza od 24 nego za 20-30 4iska 4 tuljka i 50cm osovine . Uvek u spanerima moras ostaviti malo lufta , kod mene je bilo kad podignem poteznice stegnem ih skroz i kad spustim onda prikljucna masina ima lufta 10 cmPa ova od 28 diska je odprilike i teza od ove od 24 za nekih 200 kg.Ja ne znam onda kakvu ti rakovicu imas ja ovu tanjiracu teram sa mojom rajkom 2 brzohodnom bez problema.A gde je bas uzbrdica mora prvom.A to sto ti se iskosavanja moze da se regulise pomocu onih zatezaca poteznica sa strane,moze da se namesti da ne moze da mrdne ni levo ni desno.
@cika_jova
upravo tako