IMR - Rakovica

da bi ugradio prednju vucu trebace ti cela prednja njuška
Ja imam rajka 93 godiste sa prednjom videcu da postavim koju sliku

Najlakse bi mu bilo da nadje neku rashodovanu,raspalu R 65 DV,naravno sa celom prednjom vucom i trapom i sa nje da skine. Al to ima da traziiiii.Jedan moj poznanik je to radio i vozio je tu Rakovicu dugo bez problema. Ili mozda moze da kupi prednju vucu u IMR-u,al mu se ne isplati,skupo usi otpadaju.

2rw111w.jpg

6hjjnr.jpg

13ygscl.jpg

119xoaf.jpg

2eebwx0.jpg

Post je spojen: [time]1299653385[/time]
to ulje ispod je od hidraulike posto sam skinuo pumpu i odneo da se uradi ::namigivanje::
Post je spojen: [time]1299678833[/time]

@Danijel.V

Pa nema ih puno zato sto se za DV doplacivalo.Ma ekstra su Rakovice sa prednjom vucom,ja imam R 60 naravno bez prednje vuce ali sad ako bih kupovao Rakovicu dolazila bi u obzir samo sa DV,ne toliko zbog prakticnih razloga nego mi je lepsa od obicne. :D

Ma slazem se da znaci,nije presudno,ali je vrlo korisno imati.A i traktor lepse izgleda,bez prednje vuce mi je nekako "mrsav".

Pa ne znam, zato i pitam, jer nisu iste prednje gume na svim prednjim vucama(store,univerzal,rakovica) :sta:. Ja imam 60 i 65s i veoma sam zainteresovan za prednju vucu..

A sta kazete za Maseja??Ima jedan masej ferguson koji je isti kao Rakovica 60 a,ima prednju vucu.Da li je onda isplativije da se trazi od stora prednja vuca??Da li dolazi ona sraf na sraf ili ima neke prerade:haha:

Bas taj :D Moj stic ga ima.Samo sto mu je otisao jedan zgoob tako da mu ne radi!A od ni jednog drugog trakora ne dolazi ::lose:: Cak je i Nemackoj trazio ali,tamo je to davno,davno prevazidjeno!

To su traktori iz 1960 i neke.Inace MF ih je pravio u saradnji sa firmom Landini,zato i lice na Rakovicu a ima ih i pod Landinijevim imenom.To je odavno zaboravljena masina i sam kazes da su haos za delove tako da mislim da se ne isplati bilo sta sa njega budziti na Rakovicu. Moj stric ima Univerzal 445 i 651 i kaze mi da u Rumuniji ima prednje vuce za Univerzal i da pasuje na Rakovicu.Mada to nisam licno proverio ali je moguce da je tako jer je Univerzal,kao i Rakovica licenca Italijana. :ppozdrav:

Nazad
Vrh