IMR - Rakovica

imaju drugaciji vazdusni filter takav kao na kombaju i imaju servo volan drugaciju kabinu te rakovice 65special. jedino te razlike znam :ppozdrav:

Mozda je Clan Proka mislio na ovakvu
24y0480.jpg
samo sto ova nije u originalnom stanju (blatobrani i kabina)

E bas na tu haubu mislim.Na IMR sajtu se ona vodi kao Rakovica 65 super.Bem li ga da li ima jos nekih poboljsanja u odnosu na R 65 standard.Nekada je izmedju R 60 i R 60 SUPER bilo razlike u boji i R 60 SUPER je imala pojacan hidraulik a mozda ova sada ima samo drugaciju spoljasnjost. :ppozdrav:

Koliko kosta otprilike u ful generalka za r65,posto mi je pre neki dan rekla gotovo ne mogu vise :udri: :udri:.I koji su najbolji delovi i gde mogu da se nadju :cao:

Kod mene izadje oko 850-950 evra sa sve rukama,masinskom obradom,remontom bos pumpe i dizna,zamenom uljne pumpe,remontom vodene pumpe,indijskim karikama,DAIDO lezajevima,Drapsinovim sklopovima i garniturom dihtunga.Sve zavisi od delova i majstora,verovatno ima i jeftinije i skuplje. :cao:

pujol je napisao(la):
Koliko kosta otprilike u ful generalka za r65,posto mi je pre neki dan rekla gotovo ne mogu vise :udri: :udri:.I koji su najbolji delovi i gde mogu da se nadju :cao:
"ful" generalna oko 100 000din.,a za delove je ziva muka... pisano je vec o tome...
Bepco,SM,Drapsin itd..

@mmb
Vala bas je za delove muka.Muka je naci dobar deo.Ja sa ovom kombinacijom nikad nisam imao problema i lako se nabavlja.Mislim da im je solidan odnos cena-kvalitet.Sto je glavno niko mi se nije vratio sa pistoljem u radnju. :haha: ::namigivanje::

Danas zvao jednog nabavljaca rezervnih delova koji vazi za jaceg u nasem kraju,kaze da ima neke klipove sa 5 karika za rakovicu 65,valjda su nemacke proizvodnje barem tako kaze,pa bih molio misljenje ko zna nesto o ovome?

Ima Nemacke karike,pravi ih firma SM.Ja ih nisam koristio,drzim se Indijskih,ali sam cuo da su se dobro pokazale.Ne znam da li Nemci prave klipove za R 65. Znam da ima Turskih. :cao:

pa valjda u r65 idu samo sa cetri prstena a u r60 sa pet a ja zimus radio gerneralku sam bio majstor stavio Drapsin sklopove, nemacke karike, crnogorske lezajeve :D

E,u tome su samo razlike u nekim motorima izmedju IMT-a i IMR-a.Tako sam barem ja cuo.Mislim da takodje IMT 577 ima jednu kariku vise od Rakovice 75.

Ne bih rekao to za R 76 i IMT 577,jer oni nose iste motore-S 44 A/T. Mada je kod nas sve moguce.Inace medju modelima IMT i IMR koji nose iste motore ne bi trebalo da ima razlike u unutrasnjoj konstrukciji motora. Ali je opet poznato da su stavljali sta su kad imali.

Проко,
колико сам разумео бавиш се поправком трактора? Можеш ли ми рећи где се могу набавити квалитетне гумице хидраулика за Р-60. Ја сам успевао да набавим само ХИГУМ, али су оне врло лоше. Има ли бољих код нас и где се могу набавити. :ppozdrav: :ppozdrav:

Imas gumice "Prva Petoletka" Trstenik mada se one teze nalaze i mislim da ima i "Sigurnost" Zrenjanin.Ove iz Zrenjnina ima po prodavnicama a mozda moze i da se naruci. :cao:

ne treba meni ali pitam za brata,da li neko mozda prodaje ili zna gde moze da se nabavi prednja vuca za r60? i da li postoji mogucnost montaze na r60 koja do sada nije imala prednju vucu?

@gabrcin

Za prednju vucu vidi po oglasima,pijacama,otpadima.Cuo sam negde da pasuje i prednja vuca od Univerzala ili Store.Moze bez problema da se ugradi na R 60,ima jedan poklopac sa donje strane menjaca,skines njega namontiras onaj reduktor i sve ostalo.

@leka
Slazem se sa tobom da sada IMR nije ni prineti onom sto je nekad bio. :udri: To sam vise puta i ovde napisao.

Nazad
Vrh