IMR - Rakovica

hvala Vlado. nije moj a nisam ni trgovac da bih ti znao reci cenu... sta vise ni ne pratim cene traktora samo ih popravljam...

Ovakva rakovica 65 samo sa kabinom i ekstra gumama sredjenim motorom otišla pre neki dan iz Azanje za Arandjelovac uz ostavljanje 4000 evrića.

Evo iskopo sam slike kada sam radio motor na Rakovici 60 .. :D
11bqngg.jpg

mvkk15.jpg

Kosjerac je napisao(la):
Ratar od čega se klipnjača ukrivila dali nije dobila hidro udar?
Ne bih znao ja sam ju kupio takvu, vlasnik prije mi je reko da je vozio i samo je stala .. nije više htjela okrenit i on ju pod šljivu parkiro stojala 8 godina ja ju kupio za 950€ i obnovio .. i dosta sam zadovoljan s njom :D

ivan-sakule je napisao(la):
milanv je napisao(la):
Imali neko podatak gde moze da se kupi nova rakovica 65 sa kabinom :sta:
NE znam da li ima sa kabinom trenutno ali ima u Basaid ,Coric agrar doo...
Nije bilo pre 15 dana,mi gledali...a poskupljuju i one.ionako te nove nisu u kvalitetu kao nekada,jos sad cena 10 %... ::novac:: ::lose::

Imam jedan problem sa rakovicom,kod podizanja poluga mora da se pomeraju obe ručice i ona za fino i glana inače neće da diže.

v-m je napisao(la):
Imam jedan problem sa rakovicom,kod podizanja poluga mora da se pomeraju obe ručice i ona za fino i glana inače neće da diže.

Kljuc sedamnest i zavij malo onaj sraf pozadi koji ti je pozadi na onoj polugi, koja ide od poteznice za toplin do hidraulika, ako nisi me razumeo vrati se par stranica unazad i imas sliku hidraulika :D

Nazad
Vrh