sinisa1979
Član
hvala Vlado. nije moj a nisam ni trgovac da bih ti znao reci cenu... sta vise ni ne pratim cene traktora samo ih popravljam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izmedju ostalog....Vlado 97 je napisao(la):Ti si mehanicar?
Jeste bila je ukrivljena zbog nje je motor stao ..goran 85 je napisao(la):Ili slika vara ili je klipnjaca na prvom klipu puno kriva
Ne bih znao ja sam ju kupio takvu, vlasnik prije mi je reko da je vozio i samo je stala .. nije više htjela okrenit i on ju pod šljivu parkiro stojala 8 godina ja ju kupio za 950€ i obnovio .. i dosta sam zadovoljan s njomKosjerac je napisao(la):Ratar od čega se klipnjača ukrivila dali nije dobila hidro udar?
NE znam da li ima sa kabinom trenutno ali ima u Basaid ,Coric agrar doo...milanv je napisao(la):Imali neko podatak gde moze da se kupi nova rakovica 65 sa kabinom
Izgoglaj Jugokomercijala svilajnacmilanv je napisao(la):Imali neko podatak gde moze da se kupi nova rakovica 65 sa kabinom
Nije bilo pre 15 dana,mi gledali...a poskupljuju i one.ionako te nove nisu u kvalitetu kao nekada,jos sad cena 10 %...ivan-sakule je napisao(la):NE znam da li ima sa kabinom trenutno ali ima u Basaid ,Coric agrar doo...milanv je napisao(la):Imali neko podatak gde moze da se kupi nova rakovica 65 sa kabinom
v-m je napisao(la):Imam jedan problem sa rakovicom,kod podizanja poluga mora da se pomeraju obe ručice i ona za fino i glana inače neće da diže.