Ja za sada mogu da ubacim samo ovu sliku koju imam, kad skeniram radionicki prirucnik ubacicu ga.
Osovina 65 je osovina za veliku rucicu, obelezio sam gde je ventil, mala rucica se vezuje na onu G polugu 47 na kojoj ima onaj prorezkao elipsa i zbog njega na velikoj rucici je hidraulik neprecizan, stavili su samo na maoj da mozes da spusts milimetar po milimetar.
Onaj sraf 21 koji se zavija sa 17mm kljucem je vezan sa polugom 37 koja ide na G polugu 47 i tada reaguje preko nje na ventil direktno jer poluga 45 ima trei tacke, gornja za veliku rucicu, srednja za polugu koja ide od toplinga i srednja koja se vezuje na G polugu.
Ako se zavija sraf priblizava se ceo sklop uz ventil i tada pre reauguje, a kada se odaljava kasnije reaguje, e sad ako se pretera onda moze da podigne i da nece da spusti ili obratno.
@Dukej proveri dali ti radi mala rucica, ona mora kada podignes veliku i nju, i kada spustis veliku poluge moraju da ostanu u gornji polozaj, ako ne ostanu gore, moras onaj sraf za stelovanje male ruc. 82 da zavijes malo da joj skratis hod. Sve mora da se dovede u neki cekntar zbog onog elipsastog proreza na G poluzi.