IMR - Rakovica

2ihtaap.jpg
slika posle servisiranja.

aaa ostro oko svaka cast! vidi ne isplati se da ih farbam jer su svakako losi! neki rumunci orig. 20 god. jos su dobro i izdrzali!

Meni se ova kombinacija boja na rakovici ne sviđa nikako , previše je monotona. Ako ništa barem bi srca felgi prefarbao u crno.

Rale 83 je napisao(la):
Ne vidim da je negde gde nije bilo snega , pa zaj...... vidim da nije tvoj rad
eh rale znam da bi voleo da si u pravu ali nisi! licno mojih ruku delo. naravno uz pomoc mog drugara-kuma i oca ali se njihova pomoc nazalost ne vidi. e sad ti i mozes da verujes a i ne moras. kako hoces. ustvari pitaj vlasnika-clana ovog foruma mladen88.
CVEJA Po je napisao(la):
hvala cveja po! i tvoja iz avatara super izgleda. e da nam je po jedna takva,a?
Post je spojen: [time]1296505862[/time]

Odradio si je kao za izlozbu!!Ni iz fabrike nije takva izasla a,i sigurno ce duze trajati tvoji radovi nego fabricki!!Na mojoj Rajki su jos vece gume zadnje(fabricki)kao na 75-ci IDE KAO VETAR,KAO ZMAJ :D :D
Eh,da mi je jos jedna takva poora ja ceo moj seoski atar za nedelju dana :ppozdrav: :ppozdrav:

eh sad ga i ti pretera! nije bas toliko dobro. moglo je i bolje... ali u svakom slucaju HVALA! sto se tice kvaliteta rada trebalo bi da traje duze od fabrike. farbana je sa akrilnim lakom a oni su radili ili sa sintetickom ili jos gore obicnom bojom za metal i drvo. ko to zna... jedino sto su oni imali prednost pa su farbali na cist lim koji nije zardjao(nadam se) a mi smo morali isti taj lim da cistimo do besvesti. na kraju krajeva pa valjda necemo morati jos toliko da vozimo isti traktor? nek ide onda poljoprivreda u p.m!

a sto si joj vucne gume menjao i stavio opet polovne :sta:
Post je spojen: [time]1296593767[/time]

da malo je zbunjujuce... izvinjavam se. ali da si malo pazljivije procitao par mojih postova na ovoj stranici video bi da su to dve razlicite rakovice. a i prva je plava a druga je narandzasta. prva je 65 i nije moja a druga je 60s i ta je nasa. :ppozdrav:

pozdrav drugari!moj prijatelj kupuje rakovicu 76dv pa ga interesuje da li je hidraulik na sadasnjim rakovicama 76 isti kao na rakovici76 iz 86-87god.Naime,na tadasnjoj rakovici 76 hidraulik je bio dosta los,recimo nije hteo da dize poluge dok se ne ukljuci kardan itd...Da li je hidraulik na danasnjim rakovicama nesto poboljsan ili je ostalo sve po starom?

nije hidraulicna pumpana motoru to je pumpa za volan nemora da radi kardan sad ima i rucicu kojom mozes da ugasis pumpu hidraulike ali onda ne moze ni da se ukljuci kardan

@sinisa 1979
ma zajebavam vidise da su blatobrani krivi na onoj 65 , smogavci od ko zna cega , stopovi prepravljani vislje , zastite akumulatora nema a mozda je i neka nova jer ipak je 65 a ima mnogo 65 koje su ko iz fabrike skoro

sinisa1979 je napisao(la):
2ihtaap.jpg
slika posle servisiranja.
Brate ovaj traktor izgleda ko da je izasao iz fabrike... :D :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1296826818[/time]

Nazad
Vrh